Odaberite
Gospodarstvenici iz općine Petrijanec izlagali na 10. Gospodarskom sajmu

Gospodarski sajam u Varaždinu, tradicionalna dvodnevna manifestacija, održan je proteklog vikenda. Na sajmu se predstavljaju županije, gradovi, općine, brojni obrtnici, poduzetnici, OPG-ovi, vinari, udruge itd. Uz sajamsku izložbu i prezentacije, moglo se uživati u folkloru te degustaciji jela i pića.

Svoje izlagače predstavili su Vukovarsko Srijemska, Osječko Baranjska, Koprivničko Križevačka, Krapinsko Zagorska i Međimurska županija, nadalje gradovi Ivanec, Lepoglava, Novi Marof, općine Bednja, Nedelišće, Visoko, Sračinec, Klenovnik, Petrijanec i LAG Sjeverozapad te Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županiji.

Općina Petrijanec tako je ove godine bila zastupljena od: NIKA KONSTUKCIJE d.o.o., NIKA ALUMINIUM, FANON d.o.o. i  Tiffany beauty centra.

Među brojnim izlagačima i posjetiteljima štand je obišao i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

– “Ovo je odlična prilika za promociju, uspostavljanje novih poslovnih kontakata, razmjenu ideja kako za male i srednje poduzetnike tako i za obrtnike. Odličan pokazatelj uspješnosti ovakvog sajma je i činjenica da se ove godine održava 10. jubilarni Gospodarski sajam. Drago mi je što su se i ove godine uključili poduzetnici i obrtnici i sa područja Općine Petrijanec.”- rekao je načelnik Željko Posavec

Skip to content