Odaberite

Petrijanec

PODRUČNI OBJEKT

Vladimira Nazora 40a, Petrijanec
telefon: 042 499 091

042/711-245

Ravnateljica: Kristijana Silov – 092/371-1142

Dječji vrtić “Bambi”

Od 16. lipnja  2018. u prostoru dječjeg vrtića u Petrijancu, čiji je vlasnik općina Petrijanec, započeo je s radom dječji vrtić Bambi. Dječji vrtić Bambi, čija je vlasnica gđa. Edita Bunić, već dvanaestu godinu za redom uspješno djeluje na području grada Novog Marofa, vrtić djeluje i u Ivancu te u Sračincu a početkom ove godine proširila se djelatnost i na vrtić u Petrijancu.

Ekonomska cijena vrtića za svako dijete iznosi 230,00 eura, od čega općina sufinancira 142,26 EUR-a dok roditelj plaća 87,74 EUR-a za prvo dijete u vrtiću.  Za drugo dijete ekonomska cijena iznosi 230,00 EUR-a općina sufinancira 162,17 EUR-a po djetetu dok roditelj plaća 67,83 EUR-a. Treće dijete u obitelji, polaznik dječjeg vrtića ima besplatan boravak u vrtiću.
Dječji vrtić Bambi trenutno se uređuje i oprema namještajem, igračkama i didaktičkim pomagalima a posebno nas veseli da u zadnjih 5 godina je potrebna i druga dogradnja vrtića zbog velikog broja upisane djece u dječji vrtić.

U dječjem vrtiću Bambi tijekom cijele godine organizirat ćemo različite aktivnosti vezane uz događaje oko nas, aktivnosti koje samostalno prema vlastitom interesu potiču sama djeca, a također se radujemo suradnji s općinom Petrijanec, koja svake godine organizira razne priredbe i manifestacije na koje poziva djecu iz vrtića i osnovne škole.

O vrtiću

Dječji vrtić Bambi u Novom Marofu , Zagorska ulica 71,  otvoren je 2006. godine, te je u početku imao jednu odgojnu  skupinu od 20-ero djece. S vremenom se naš vrtić širio i danas u centralnom objektu u Novom Marofu postoje četiri odgojne skupine.

Uz centralni objekt u Novom Marofu, 2011. godine otvara se i područni objekt u Sračincu , Dravska 40, a time se vrtić širi za još tri skupine.

S početkom veljače 2016. godine, Vrtić dobija još jednu Podružnicu – u Ivancu. Podružnica u Ivancu (Rudarska 1a)  je novosagrađeni objekt, uređen i opremljen za četiri odgojno-obrazovne skupine.

Osim redovnog desetsatnog programa  provodimo i programe ranog učenja engleskog jezika, kraći program dramskog odgoja s djecom predškolske dobi, te odgojno-obrazovni rad s djecom od godine dana prije polaska u školu do polaska u školu, za koje smo dobili suglasnost od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Kao dječji vrtić težimo prednosti međusobnog druženja djece različite dobi i različitih sposobnosti koja doprinosi emocionalnoj i socijalnoj komponenti razvoja djece.

Na taj način pristupamo osmišljavanju  i ostvarivanju cjelokupnog odgojno obrazovnog konteksta, osiguravamo poticajno okruženje za učenje djetetu na zanimljiv način, polazeći od stvarnih potreba djeteta i njegove osobnosti, u stalnoj dinamičnoj interakciji s obitelji i okruženjem.

Najvažnije od svega je naglasiti da nam je cilj uvažavati sve dječje potrebe, kako intelektualne, tako emocionalne i fizičke, da se u našem vrtiću svako dijete, a također i roditelji osjećaju dobrodošlo, te svaki dan boravka u vrtiću dočekuju s veseljem i da nas se s radošću sjećaju dugo i nakon polaska u školu.

http://www.djecji-vrtic-bambi.hr/

bambi

Skip to content