Odaberite
PETRIJANEČKI ADVENT PROGLAŠEN TREĆIM NAJLJEPŠIM U HRVATSKOJ U KATEGORIJI OPĆINA
Nakon osam dana glasanja i više od 945 glasova za naš advent, proglašeni su pobjednici ovogodišnjeg, trećeg po redu izbora za “Najljepši advent u Hrvatskoj”.
Općina Petrijanec se po broju stanovnika nalazila u kategoriji općina te je prema broju lajkova na Facebook stranici Gradonačelnik.hr osvojila sjajno treće mjesto!
– U izboru su sudjelovala čak 64 adventa iz 48 gradova i 16 općina, a njihove slike koje su fanovi podijelili 4.565 puta vidjelo je u osam dana 2.111.868 korisnika Facebooka – poručuju s portala gradonačelnik.hr koji je glavni organizator ovog natječaja.
Prvo mjesto u kategorija općina zauzela je Općina Velika, drugo Općina Jasenice a treće naša Općina Adventom u Zelendvoru.
– “Kao još jedan hit advent ove godine pokazao se Advent u Zelendvoru koji je od prvog dana čvrsto bio na drugoj poziciji te su tek zadnji dan glasanja s 945 glasova zauzeli treće mjesto nakon što ih je u nekoliko desetaka glasova nadmašila Općina Jasenice. Općini Petrijanec i njihovom “Adventu u Zelendvoru” tako je pripalo spomenuto treće mjesto koji je osvojio 945 lajkova i 184 dijeljenja te reach od čak 41.518 FB korisnika!” – piše portal Gradonačelnik.hr
Brojke su to i vidljivost zbog kojih, bez obzira na konačni poredak i plasman u ovom izboru svi adventi, odnosno gradovi i općine koji su sudjelovali u izboru, itekako mogu biti zadovoljni.
Zahvaljujemo svima na lajkovima i podršci kao i svim udrugama na sudjelovanju u manifestaciji “Advent u Zelendvoru”.
Skip to content