Odaberite
Šesta sezona Klampotic lige pripala ekipi CB 5 iz Petrijanca

Posljednje, deveto kolo šeste sezone rekreativne malonogometne “Klampotic lige” igrano je u subotu, 30. prosinca, a potom je održana prigodna svečanost na kojoj su proglašeni rezultati i uručena priznanja i nagrade sudionicima natjecanja.

U ime organizatora osvrt na odigrano natjecanje dao je Neven Furjan koji je naglasio da su tijekom odigranih devet kola odigrane 36 utakmice, a postignuto je 256 golova. Priznanje za najboljeg strijelca dobio je Dario Bubek (Cafe bar 5) iz pobjedničke ekipe, za najboljeg golmana proglašen je Edi Petek (Vrtovi Vratno), a za najboljeg igrača proglašen je Matija Šenkiš (10x i svijeće Kokot). Priznanje za fair play dobo je sastav Lepi dečki, a sudac Neven Budija podijelio je 9 žutih i dva crvena kartona.

Čestitke organizatorima na odlično organiziranom natjecanju, ekipama na ostvarenim rezultatima i dobitnicima priznanja i nagrada uputio je načelnik općine Cestica Mirko Korotaj, a u podjeli pehara i nagrada pridružili su mu se Neven Furjan, predsjednik Povjerenstva za sport općine Cestica, voditelj lige Dražen Dugi i voditelj zapisničkog stola Franjo Panić.

Skip to content