Odaberite
Božićna čarolija s KUD-om Petrijanec

Ususret božićnim blagdanima Kulturno umjetničko društvo Općine Petrijanec održalo je u nedjelju, 17. prosinca, svoj tradicionalni božićni koncert pod nazivom „Božićna čarolija s KUD-om Općine Petrijanec“.

Mnogobrojna publika mogla je uživati u repertoaru prigodnih blagdanskih pjesama koje su pripremili Mješoviti pjevački zbor Podravina iz Ludbrega pod vodstvom prof. Sanje Štefan te solistica Bernardica Bačan. Uz goste, bogat program pripremile su domaće sekcije KUD-a: Tamburaška sekcija KUD-a Petrijanec pod vodstvom Franje Plantaka te ŽVS „Erato“ i njihova voditeljica Melita Bešvir.

Prisutnima se obratio načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec koji se zahvalio Kulturno umjetničkom društvu Općine Petrijanec na organizaciji koncerta i župniku Ivanu Sakaču na suradnju i ustupanju crkve za ovogodišnji koncert.

-” Vrijeme ususret Božiću vrijeme je kada se približavamo kraju godine i upravo u to vrijeme obično se sumiraju rezultati, rezimiraju protekli događaji, procjenjuju uspjesi pa možemo reći da je za Općinu Petrijanec i ova godina bila iznimno uspješna za lokalnu sredinu. Adventsko vrijeme i Božić je vrijeme kada osjećamo toplinu u srcu, vrijeme je to koje obilježava zajedništvo, vjera, nada, obiteljska druženja ali i opraštanje. Za nama je još jedna zajednička godina puna izazova, brojnih događanja i razvojnih projekata i aktivnosti. Svim našim mještanima želim ugodne nadolazeće blagdane, sretan Božić i sretnu i uspješnu 2024. godinu. Neka svima nova godina donese puno zdravlja, radosti i uspjeha!.” – istaknuo je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

Kulturno umjetničko društvo Općine Petrijanec zahvaljuje svim prijateljima, suradnicima i udrugama koji su im tokom cijele godine podrška u radu. U ime svih članova i članica mještanima Općine Petrijanec želi čestit Božić i svako dobro u novim izazovima u nadolazećoj 2024.godini.

 

 

Skip to content