Odaberite
Advent u Zelendvoru 15. i 16. prosinca 2023. godine

Draga djeco, maleni i veliki, dragi prijatelji!

I ove godine u Zelendvoru održati će se već sada treći advent. Druženje i program održati će se 15.prosinca 2023. godine (petak) i 16.prosinca 2023. godine (subota). Ove godine očekuje nas puno zanimljivosti pa će tako Djed Mraz na kočiji punoj bombona razveseliti naše mališane prije nego li se smjesti u svoju kuću.

U petak ćemo početi sa našim najmlađima pa će nakon dolaska Djeda Mraza biti organizirano kićenje božićnog drvca a nakon toga će djeca Dječjeg vrtića “Bambi” Petrijanec uz pomoć udruge Tillia Nova i svojih odgojiteljica iz vrtića izrađivati tradicionalne božićne ukrase pa pozivamo i roditelje da se isto tako pridruže ovoj radionici. Nakon kićenja bora i izrade ukrasa nastupiti će nam Udruga umirovljenika Općine Petrijanec.

U subotu očekujemo nastup Dječjeg vrtića Bambi i dolazak Moto mrazova MK Sjeverozapad sa slatkišima. Nakon njih na pozornici će nam svoj dio programa izvesti učenici Osnovne škole Petrijanec. Nastavljamo nadalje u glazbenom tonu pa će nam se na pozornici pridružiti ŽSV Sv. Juraja Maruševec i zbor odraslih Sv. Juraj Maruševec. Naravno i naše Kulturno umjetničko društvo predstaviti će se sa tamburaškom sekcijom i vokalnom skupinom ŽSV Erato a nakon njih očekuje vas nastup Viničkih tamburaši te nastup glazbenog sastava Faringaši.

Očekuje vas bogata ponuda božićnih delicija: fritule, kuhano vino, vrući čaj, palačinke, hot dog, kuhane kobasice, domaći kolači i sajam OPG-ova i obrtnika dok će lovci lovačkog društva “Šljuka” Petrijanec besplatno dijeliti gulaš a naši ribiči iz udruge SRU Općine Petrijanec dijeliti će besplatno papaline. Za najmlađe vjerujemo da će prava atrakcija biti oslikavanje lica i izrada frizurica sprejevima.

Nakon adventa u Zelendvoru, Kulturno umjetničko društvo Općine Petrijanec u nedjelju 17.12.2023.g. organizira božićni koncert pod nazivom „Božićna čarolija s KUD-om Općine Petrijanec“. Koncert će se održati u Crkvi svetog Petra i Pavla s početkom u 18:00 sati.

 

 

Skip to content