Odaberite
Poziv – oslobađanje poduzetnika od plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi za obavljanje poslovne djelatnosti

Poštovani,

Ovim putem Vas pozivam da se javite na poziv za oslobađanje poduzetnika od plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi za obavljanje poslovne djelatnosti.

Oslobađanje poduzetnika od plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi za obavljanje poslovne djelatnosti, i to:

  • poduzetnici kojima je privremeno obavljanje djelatnosti zabranjeno Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske – u cijelosti – za mjesec ožujak, travanj i svibanj
  • ostali poduzetnici zbog otežanog poslovanja – u visini od 50% utvrđene obveze plaćanja komunalne naknade – za mjesec ožujak, travanj i svibanj.

Ova oslobođenja se ne odnose na trgovine mješovitom robom i poljoprivrednim repromaterijalom, koje za vrijeme Kriznih mjera posluju.

Oslobađanje se odobrava za razdoblje od 3 mjeseca, odnosno od 1. ožujka do 31. svibnja 2020. godine (sukladno mjeri obustave rada Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 19. ožujka 2020. godine)

Zahtjevi se podnose putem elektroničke pošte na e-mail adresu: opcina@petrijanec.hr ili na adresu: OPĆINA PETRIJANEC, Vladimira Nazora 157, 42206 Petrijanec zaključno do 2. studenoga 2020. godine.

Upute o provedbi krizne mjere biti će objavljene zajedno sa svim prilozima na internetskim stranicama Općine Petrijanec  www.petrijanec.hr.

 

 

Skip to content