Odaberite
“PETICA” PONOVNO POBJEDNIK KVARTOVSKOG MALONOGOMETNOG TURNIRA 2020

U subotu prvo četvrtfinale otvorio je Caffe bar 5 sa uvjerljivom pobjedom od 8-0 nad ekipom Puaži. U drugom susretu mogli smo uživati u veoma uzbudljivoj utakmici između Yugo 45 i Nove Vesi u kojoj je deblji kraj izvukla ekipa Yugo 45 i sam pobjedom 4:3 plasirala se u polufinale. A ekipama Caffe bar 5 i Yugo 45 u polufinale se i pridružila ekipa Boro i Bešo keramika koja je sam 5:2 svladala Družbinec. Posljednjeg polufinalista dobili smo u susretu između BIP Gaja i Sivih mekla u kojem je do pobjede od 6 :1 stigao BIP Gaj.

U nedjelju završnica turnira otvorena je prvim veoma uzbudljivim polufinalem između Caffe bara 5 i Boro i Bešo keramike u kojem se ekipa Boro i Bešo keramika vratila od zaostatka od 0:3, ali ipak 3 minute prije kraja Caffe bar 5 ponovno zabija za vodstvo od 4:3 što je i ujedno i bio konačan rezultat. U drugom polufinalu vidjeli smo veoma zanimljivu utakmicu u kojem su se šanse nizale jedna na drugu i u takvoj utakmici bolje se snašla ekipa BIP Gaj koja je 3:1 bila bolja od Yuga 45.

U susretu za 3. mjesto na kvartovskom turniru u kojem smo gledali veoma tvrdu utakmicu do pobjede od 3:1 stigla je ekipa Boro i Bešo keramika nad ekipom Yugo 45. U finalu smo očekivali veoma napetu utakmica no ipak Caffe bar 5 je sa 3 pogotka već u početku riješio pitanje pobjednika te je na kraju završilo 5:1 čime je Caffe bar 5 obranio naslov pobjednika kvartovskog malonogometno turnira 2020.

Najbolji strijelac turnira je Dario Bubek sa 13 pogodaka dok su se iza njega smjestili Antonio Cvetko sa 8 te Dominik Leskovar sa 6 pogodaka.

 

Skip to content