Uzbudljiv početak nove sezone Klampotic lige

Nova sezona Klampotic lige započela je u subotu sa duplim programom, a odmah u prvoj utakmici vidjeli smo golijadu u kojoj su gledatelji mogli vidjeti čak 11 pogodaka na utakmici između ekipa Asevi i Yugo Int. u kojoj je Yugo Int. slavio sa 9-2. Prošlogodišnji pobjednik Caffe bar 5 uz dosta muke došao je do pobjede nad ekipom Epicentar Cestica rezultatom 5:3, a su svojem drugom susreta remizirali su sa Yugom Int. u veoma uzbudljivoj utakmici sa 2:2.  Dvije pobjede na otvaranju nove sezone i za vodstvo na tablici nakon dva kola pobrinula se ekipa Golipaci koja je u prvom susretu preokretom protiv Caffe bara „Kapelice“ Trpači slavila sa 3:1 dok su drugom susretu napunili mrežu Aseva rezultatom 9:4. Uz ekipu Golipaci jedina ekipa sa stopostotnim učinkom nakon prvog dana završila je ekipa MNK Kolarovec koja je u derbiju prvog kola slavila sa 3:1 nad MNK Lovrečanom dok su svoju drugu pobjedu upisali na ekipom MNK Vrtovi sa rezultatom 5:2 koja nije najbolje ušla u novu sezonu budući da su prvom kolu upisali uvjerljivi poraz od 0:9 od Pekarnice Leskovar. Nakon uvjerljive pobjede Pekarnica Leskovar nije nastavila istim tempom te je upisala poraz od ekipe Caffe bar „Kapelica“ Trpači od 1:4.

U nedjelju treće kolo otvoreno je opet golijadom u kojoj se Yugo Int. bolje snašao i svladao Epicentar Cesticu sa 6:3 i preuzeo vodstvo na tablici. U sudaru prvoplasirane i drugoplasirane ekipe nakon prvog dana Golipaci i MNK Kolarovec u veoma tvrdoj utakmici završilo je podjelom bodova rezultatom 2:2. U derbiju trećeg kola Caffe bar 5 slavio je nad Pekarnicom Leskovar 4:1 i samim time pokazao da i ove godine planira obraniti naslov. MNK Lovrečan upisao je prve bodove pobjedom 5:1 nad Asevima dok se Caffe bar „Kapelica“ Trpači pobjedom od 7:4 protiv MNK Vrtova vratio u borbu za vodeća mjesta.

Podršku organizatorima i nogometašima dali su i čelnici općina, Željko Posavec, načelnik općine Petrijanec i Mirko Korotaj, načelnik općine Cestica. U ime organizatora prisutne je pozdravio Neven Furjan, a Denis Šincek je rekao da na ovogodišnjem prvenstvu sudjeluje deset ekipa. S područja općine Petrijanec to su: Yugo Internacionale, NC Petrijanec Nova Ves, Pekarnica Petra, Cafe bar 5 i Asevi, a s područja općine Cestica to su: MNK Kolarovec, MNK Lovrečan, Epicentar Cestica, MNK Vrtovi i Trpači.

Ako ćemo suditi po prvom vikendu očekuje nas veoma uzbudljiva borba za osvajanje Klampotic lige do samog kraja budući da čak 4 ekipe imaju isti broj bodova, a na čelu tablice smjestila se ekipa Yugo Int.

Listu strijelaca predvodi Ervin Sokač sa 7 pogodaka dok su se iza njega sa po 5 pogodaka smjestili Luka Kutnjak i Mario Voćanec.

 

Skip to content