Odaberite
I ove godine održan tradicionalni Božićni koncert

Općina Petrijanec i Kulturno umjetničko društvo Općine Petrijanec organizirali su Božićni koncert dana 23. prosinca u crkvi sv. Petra i Pavla u Petrijancu.

Sudjelovali su Tamburaški orkestar KUD-a Petrijanec pod vodstvom Franje Plantaka, solistica Bernardica Bačan uz klavirsku pratnju prof. Danijela Ota te članice Ženske vokalne skupine “Erato” .

Program je vodio i sa puno entuzijazma najavljivao sve izvedbe Matija Košić.

Pomno odabran i bogat repertoar božićnih skladbi bio je pravi glazbeni poklon svim zaljubljenicima u glazbu, žiteljima općine Petrijanec i njihovim gostima, koji su uživali u crkvi sv. Petra i Pavla u Petrijancu.

Na početku svima okupljenima obratila se Natalija Ivančić, predsjednica Kulturno umjetničkog društva Općine Petrijanec koja je najavila sam koncert i čestitala svima prisutnima predstojeće blagdane.

Na kraju se obratio načelnik Općine Petrijanec, Željko Posavec, koji se zahvalio župniku Ivanu Sakaču, Kulturno umjetničkom društvu Općine Petrijanec te svima koji su sudjelovali u izvedbi koncerta. Također, načelnik se zahvalio svim mještanima na suradnji u godini koja je za nama, te je poželio svim žiteljima Sretan Božić i uspješnu Novu 2019. godinu.

Kako je izgledao ovogodišnji božićni program KUD -a Petrijanec možete pogledati u galeriji fotografija:

Skip to content