Sakupljanje praznog ambalažnog otpada, sredstava za zaštitu bilja i suzbijanja korova u utorak 09.10.2018 od 8:00 do 11:00 sati u Majerju

Obavještavaju se poljoprivredna gospodarstva koja trebaju imati ovjereni prateći list kao dokaz da su otpad zbrinuli na zakonom propisan način, da će se sakupljanje praznog ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja i suzbijanja korova  obavljati u Majerju, kod poljoprivredne trgovine, na adresi Varaždinska bb, u utorak, 9. listopada  2018.god. od 8 do 11 sati.

Ovim putem naglašavamo da se sakuplja isključivo prazna ambalaža slijedećih  tvrtki proizvođača/uvoznika koji financiraju projekt i omogućavaju poljoprivrednicima besplatan povrat njihove ambalaže:
Agroavant, AgroChem-Maks, Agroteks, BASF, Bayer CropScience, Chromos Agro, Danon, Dow AgroSciences, Florel, Genera, Iskra Zelina Kemijska Industrija, Monsanto, Nufarm, Orchem, Pinus Agro, Stockton, Syngenta Agro.

Transportna ambalaža kao niti ambalaža bilo kojih drugih proizvoda koji nisu sredstva za zaštitu bilja (npr mineralna gnojiva) se u ovoj akciji ne prihvaća.

Skip to content