Odaberite
Završen Kvartovski malonogometni turnir Petrijanec 2018

Od 13.siječnja do završnice 28.siječnja u Sportskoj dvorani u Petrijancu odigran je kvartovski malonogometni turnir, na kojem su nastupile momčadi iz svih mjesta Općine Petrijanec. Igralo se vikendima, bilo je prijavljeno 12-ak ekipa koje su najprije bile razvrstane u 4 skupine, te su se najbolje dvije ekipe iz skupine plasirale u četvrtfinale.

U četvrtfinalu koje se odigralo u subotu 27.siječnja nastupile su ekipe: Strmec, Pekleni (Nova Ves), Puaži (Strmec Podravski), Butina i glavna (Petrijanec), Hat Trick (Majerje), Pekarnica Leskovar (Petrijanec), CB Kancelarija (Družbinec) te MNK Družbinec. Također, u subotu svoju su prijateljsku utakmicu odigrali i pioniri tj. U – 14 ekipe Nk Orača i Nk Nove Vesi (3:1).

Već u nedjelju odigralo se zanimljivo polufinale. Utakmica polufinala između ekipa Strmec i Pekarnica Leskovar odlučena je tek nakon raspucavanja sedmeraca. S(p)retnija ekipa bila je Pekarnica Leskovar koja se plasirala u finale. Druga utakmica polufinala završila je pobjedom ekipe Butina i glavna nad ekipom CB Kancelarija.

Za mali predah između polufinala i finala pobrinuli su se oni najmlađi, pa su prijateljsku utakmicu odigrali mlađi pioniri U – 10 Nk Orača i Nk Vinice (0:4).

Nakon toga uslijedila nam je utakmica za 3. mjesto između ekipa Strmec i CB Kancelarija. Nakon regularnog dijela rezultat je bio 2:2, te su uslijedili sedmerci. Nakon raspucavanja, pobjedu je odnijela ekipa CB Kancelarija 6:7 i tako osvojila 3. mjesto i zaslužene medalje.

U finalu su igrale ekipe Butina i glavna i Pekarnica Leskovar. Nogometaši Pekarnice Leskovar bili su uspješniji (5:0) te su osvojili “Kvartovski malonogometni turnir Petrijanec 2018”. Pobjednička ekipa nagrađena je medaljama te prijelaznim peharom koji će se iduće godine natrag privremeno vratiti u vlasništvo organizatora turnira i tako dalje prenositi.
Ukupno je odigrano 20 -ak utakmica Kvartovskog malonogometnog turnira a postignuta su 94 pogodka.
Što se samog nogometa i natjecateljskog dijela tiče, moramo istaknuti da je bila zavidna razina kvalitete, no posebno se mora naglasiti izuzetna korektnost ekipa i zajedništvo koje su svi akteri završnice svjedočili igrom i potvrdili ponašanjem.

LISTA STRIJELACA :
LUKA FLEGAR     8
ROG ROMAN      6
IVICA MAJCEN   5

rezultati_finale

Skip to content