Odaberite
Rekreativna malonogometna liga Općina Petrijanec i Cestica

Malonogometni klub Lovrečan je sa ostalim malonogometnim klubovima s područja Općine Cestica i Općine Petrijanec krenuo u organizaciju rekreativne malonogometne lige nazvane „Klampotic liga“. Nakon prikazane ideje ova liga je privukla mnoge ekipe koje su  prepoznale ideju za razvitak sporta na međuopćinskom nivou.  U ligi sudjeluje 6 ekipa s područja Općine Cestica (MNK Lovrečan, MNK Kolarovec, MNK Jarki, MNK Vrtovi, MNK Mlaka, te Komšije Virje otok), te 4 ekipe s područja Općine Petrijanec (Yugo 45, Sive mekle, Caffe bar 5 i Gaj Nova Ves).

Zimski dio sezone odigrati će se u dvoranama u Cestici i Petrijancu (većinom nedjeljom prijepodne od 9-13 h), dok će se ljetni dio sezone odigrati na vanjskim terenima (jedno cijelo kolo svaki put kod druge ekipe). I u zimskom dijelu sezone i u ljetnom izmjenjuju se domaćini kola lige, te će tako svi klubovi dobiti priliku za organizaciju jednog kola u dvorani i na svojem vanjskom terenu.

Igrat će se 2×15 minuta, sa brojenjem akumuliranih prekršaja. Tokom svake utakmice pisat će se zapisnik utakmice za kojeg je zadužen voditelj lige Neven Furjan ili zamjenik voditelja lige Marko Županić.  Kotizacija po ekipi iznosi 500 kn, dok će nagrada za pobjednika lige iznositi 10.000,00 kn u bonu za kupnju sportske opreme u trgovini TOP-TIM Šibenik, koja je većinski omogućila ovu nagradu za pobjednika lige.

Vrijedi istaknuti da je ovo prva godina pa smo ograničili broj ekipa na 10. Ako se ovaj projekt malonogometne lige pokaže uspješnim, druge godine se planira proširiti liga sa još nekoliko novih ekipa.

Veliku podršku ovom projektu nazvanom „Klampotic liga“ dale su  Općina Cestica i Općina Petrijanec, koje su ustupile dvorane, te većinski financirale ovu ligu. Općinski čelnici prepoznali su dobru ideju za druženje  rekreativaca svih generacija, a i za podizanje svijesti o zdravom i aktivnom životu.

Liga počinje 25.11., a završava krajem 8. mjeseca druge  godine. Svečano otvaranje lige koje će biti u subotu 25.11.2017. u 18:45 h predvodit će načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj, te načelnik Općine Petrijanec  Željko Posavec. U nastavku predstavljamo raspored prva 3 kola lige. Sve rezultate i raspored te mnoge druge zanimljivosti možete pronaći na web stranici lige www.klampoticliga.com, a ukoliko želite biti sponzor lige možete se javiti na mail mnklovrecan@gmail.com ili na broj telefona 0994093917 – Neven Furjan.

Skip to content