Odaberite
Petrijanečka tvrtka Fanon otvorila Butik ulja Petriana na varaždinskoj tržnici

Petrijanečka tvrtka FANON d.o.o. ove subote, 29. lipnja 2024. godine otvorila je vratna svog Butika ulja Petriana na Gradskoj tržnici Varaždin.

U Butiku je u ponudi široka paleta ulja s posebnim naglaskom na njihove vlastite proizvode – hladno prešano ulje uljane repice, a u dolasku su, najavili su, i ulje suncokreta i ulje lana, kao i druge vrste hladno prešanih ulja pod zajedničkim brendom – Petriana. Pripremili su brojne proizvode od svojih ulja koje su posjetitelji imali prilike isprobati.

“Simbolično s proslavom blagdana Sv. Petra i Pavla u općini Petrijanec, u subotu, 29.lipnja na Varaždinskom placu otvoren je Butik ulja Petriana, koji svoje korijene kroz tvrtku Fanon d.o.o., veže uz općinu Petrijanec. Sam naziv upućuje pritom i na identitet tvrtke koja na području Općine Petrijanec djeluje dugi niz godina. Kroz gastronomsku ponudu koju je pripremio domaćin, imao sam priliku kušati hladno prešano ulje uljane repice, jedno od ulja iz asortimana Butika i svakako mogu potvrditi svoje oduševljenje iznimnom kvalitetom, ali i neutralnim okusom ulja. Ulje uljane repice izvrstan je odabir u očuvanju općeg stanja organizma, važan čimbenik za pravilan rad srca i ključan u borbi protiv kardiovaskularnih bolesti zbog visokog sadržaja omega-3 masnih kiselina. Otvorenje ovakvog Butika na Varaždinskom placu ne obogaćuje samo ponudu koju plac svakodnevno nudi, već je i dodatan vjetar u leđa svim ostalim lokalnim proizvođačima, ali i gospodarstvu općenito. Uz želju za daljnjim uspješnim poslovanjem, čestitam na otvorenju i veselim se svim novim projektima tvrtke.” – rekao je načelnik Željko Posavec

 

Fanon je osnovan 1998 godine i to kao obiteljska tvrtka. Obiteljske vrijednosti obitelji Jarnjak prenose se na korporaciju u koju je Fanon izrastao. Koorporacija trenutno zapošljava oko 150 radnika koji svakodnevno i marljivo daju doprinos razvoju u svakom segmentu. Fanon je konstatnim ulaganjem u znanje pronašao svoju tržišnu poziciju kraj konkurentskih proizvođača s dugogodišnjim tradicijama iza sebe. Trenutno Fanon drži dobar dio slobodnog tržišta stočne hrane u RH te spada u sam vrh komercijalih proizvođača stočne hrane, a i jedina je hrvatska GMO free tvornica.

…jer Fanon ne prati trendove, Fanon stvara standarde…

Skip to content