Odaberite
Stručna posjeta Dječjem vrtiću Bambi Petrijanec

Odgojiteljice i stručne suradnice s područja Republike Hrvatske, polaznice i voditeljice edukacije programa “Rastimo zajedno” iz Stručno-razvojnog centra DV Radost iz Zagreba, u petak su posjetile DV Bambi u Petrijancu.

Odgojno-obrazovni rad i prostor vrtića gošćama su prezentirale ravnateljica Kristijana Silov, odgojiteljice Ivana Šipek, Sanja Križanec i Danijela Oreški.

Posjet je započeo u DV „ Bambi“ Sračinec te obilaskom istog, gošće su posjetile i park Veliku grabu i Topiary Park a nakon toga stigle su u vrtić u Petrijancu. gdje ih je dočekao nastup folklorne igraonice koju vodi Ivana Šipek. Djeca su predstavila plesne običaje našeg kraja. Kod zadnje točke djeci su se priključile i gošće, te su svi zajedno zaplesali.

Posjet je završio obilaskom Zelendvora i ručkom, koji je financirala Općina Petrijanec.

Ovaj stručni posjet ujedno označava kraj edukacije za voditelje programa “Rastimo zajedno”, odgojiteljice DV „ Bambi“ Petrijanec, koje su u Stručno-razvojnom centru ujedno i prezentirale iskustvo dobre prakse suradnje s roditeljima u vrtiću. Edukacija je započela u rujnu 2023. godine, a sastojala se od 8 dvodnevnih modula i provođenja 11 iskustvenih radionica s roditeljima.

 

 

Skip to content