Odaberite
HUMANITARNA UTRKA BOMBELLESOVOM TRASOM U ZELENDVORU

Trase za početnike i rekreativce, humanitarni čin, bogati startni paketi, razne kategorije nagrada te topli obrok i zabavan program za velike i  male – sve to donosi Rekreativna utrka Bombellesovom trasom u Zelendvoru.

  1. Izdanje Bombellesove utrku rekreativaca donosi čak četiri trase duljine 1.5, 2.5, 5 i 10 kilometara, a koja će se trčati kroz dva dana, odnosno 8. – 9. lipnja 2024. u Zelendvoru. Utrka je humanitarnog karaktera s ciljem pomoći obiteljima s djecom s teškoćama u razvoju i rizičnim čimbenicima Udruge za ranu intervenciju Varaždinske županije. Utrku organiziraju Općina Petrijanec i AK Sloboda uz podršku Udruge za ranu intervenciju Varaždinske županije Školskog sportskog saveza Varaždinske županije, Dječjeg vrtića “Bambi” te NTL grupe kao glavnog sponzora.

Osim što se uplatom startnine sudjeluje u donaciji, također se osigurava bogati startni paket, majica, topli obrok i tzv. “finisher” medalja koju dobiva svaki sudionik. Utrka je prije svega mjesto za rekreaciju i druženje u  prirodi, tako da se kraće trase (1,5 te 2,5 km) mogu proći početnici u trčanju ili se mogu prohodati dok su dužine 5 i 10 km namijenjene iskusnijim trkačima. Iako plasman nije cilj ove utrke, nagrađuju se ukupni pobjednici iz muške i ženske kategorije, a nagrade se osvajaju i u “kategorijama”:

  • Najmlađi član utrke
  • Najstariji član utrke
  • Najbrojnija prijavljena obitelj
  • Najbrojniji članovi neke škole ili vrtića

 

Na Facebook stranici “Zelendvorska avantura”  traje nagradni način te postoji prilika do 2. lipnja  za osvajanje dvije startnine za Humanitarnu utrku Bombellesovom trasom.

Prijave na utrku moguće su putem linka: https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2334

Čar utrke je također obiteljski festival “Zelendvorska avantura” koji prije, tijekom i nakon utrke osigurava sportsko, kreativno i zabavno raspoloženje uz programe i aktivnosti za cijelu obitelj. Program festivala sa satnicom nalazi se u nastavku, a sve informacije kao i linkove za pretprijavu na igre i radionice moguće je pronaći na službenoj Facebook stranici Zelendvorske avanture: https://web.facebook.com/profile.php?id=61559278658137

 

 

Skip to content