Odaberite
Održane 4. „Strmske seoske igre“

U organizaciji Mjesnog odbora Strmec Podravski, DVD-a Strmec Podravski i Općine Petrijanec, održane su četvrti put ”Strmske seoske igre” na sportskom igralištu ”Gašparnjak” na kojima je sudjelovalo 8 ekipa koje su se natjecale u 5 različitih disciplina: mali nogomet, odbojka na pijesku, vožnja ljudskih tački, potezanje užeta i za kraj štafetno ispijanje je piva. Najviše bodova skupila je ekipa ”Linije’, zatim ”Vatrogasci” i poslije njih ekipa ”Monaco”.

Djeca su se mogli zabaviti na popularnom napuhancu i dječjem igralištu, a za sve posjetitelje osigurana su bezalkoholna pića zahvaljujući mnogobrojnim sponzorima kako s područja općine Petrijanec, tako i iz susjednih mjesta. Osim sponzorima koji su nam pomogli financijski i robno, zahvaljujemo i svima koji su pomogli kod organizacije, pripremi hrane, posudbi opreme i prijevozu.

-“Igre okupljaju staro i mlado uz  velik odaziv djece sa roditeljima koji su željno iščekivali sam početak natjecanja. Uz zabavu, smijeh i veselje sav višak energije koje nisu potrošili na igrama djeca su usmjerili su na atraktivnog napuhanca koji je bili pripremljeni za svu prisutnu djecu. Uz lijepo vrijeme i zabavu igre su uspješno odigrane na veselje svih mještana, a posebno naših najmlađih zbog kojih će se tradicija nastaviti uz još više novih događanja i zabave”. – rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec

Čestitamo na još jednoj dobroj organizaciji.

Skip to content