Odaberite
Pripreme NŠK Orača u Vrsaru 2024.g.

NK Orač iz Petrijanca, perjanica svekolikog sportskog i društvenog života u Petrijancu, koji se natječe u 2. ŽNL, pod vodstvom predsjednika kluba Tomislava Klanečeka, i trenera Tomislava Križanca, boravio je od 15. do 18. veljače na pripremama u Istri, u Hotelu Pineta Vrsar. NK „Orač“ u sezoni 2023/24 nastupa u 2. ŽNL Varaždin i trenutno se nalazi u gornjem dijelu ljestvice. Za još bolje poboljšanje plasmana po završetku nogometne sezone organizirane su nogometne pripreme u Istarskoj županiji, točnije u Vrsaru u sklopu kojeg je ekipa održala kvalitetne treninge i pripremnu utakmicu sa NK Potpićan Učka 72. Treba istaknuti kako su igrači sami platili troškove boravka, a za prijevoz i ostale troškove pobrinuli su se sponzori. Utakmicu protiv NK Potpićan Učka 72 odigrao je i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec koji se zahvalio cijeloj ekipi NK Orač na pozivu ali i domaćinima iz Potpićana na gostoprimstvu.

– Hvala dečkima na pozivu, lijepo je bilo odigrati i utakmicu, međutim zbog obaveza nisam mogao cijelo vrijeme biti na pripremama. Uz svakodnevne treninge i pripremne utakmice vjerujem da motivacije za nastavak sezone neće nedostajati, istaknuo je Željko Posavec.

Na FB stranici NK “Orač” Petrijanec   zahvalio se mnogim sponzorima:  Prgomet transporti, Transporti SokolInfo ”M” Računala,  Uljara Agroprom-Patrčević, KB Sračinec, Restoran i konoba ”GENO”,  Prijevoz i trgovina Mladen Hošnjak , GRADAX d.o.o. , IM-TRANS d.o.o., MESNICA GOTIĆ,  ROHR GRUPA j.d.o.o. GALEKOVIĆ GRADNJA j.d.o.o, ELCON Varaždin.

 

Posebnu zahvalu za pomoć i organizaciju Nk Orač je uputio Općini Petrijanec i načelniku Željku Posavecu.

Skip to content