Odaberite
U Dječjem vrtiću “Bambi” Petrijanec uskoro kreće program radionica za roditelje “Rastimo zajedno”

Program radionica “Rastimo zajedno” namijenjen je roditeljima mlađe djece u dobi do četiri godine života. Nastao je kao dio Programa za rani razvoj djece i poticajno roditeljstvo “Prve 3 su najvažnije!” koji je Ured UNICEF-a u Hrvatskoj započeo još 2006. godine.

Svrha programa je omogućiti razmjenu informacija, znanja, vještina i podrške koji roditeljima koriste u ispunjavanju njihovih roditeljskih odgovornosti te promiču osobni rast i razvoj kompetentnosti roditelja i djeteta. Kako?

 

  • predavanjima i iskustvenim radionicama stječu se znanja i vještine koje roditeljima koriste u odnosu s djetetom
  • razgovorom se izmjenjuju iskustva o rješavanju problema
  • druženjem se postaje sigurniji, samopouzdaniji, zadovoljniji

Program se sastoji od jedanaest dvosatnih radionica, a planirani početak je krajem siječnja. Radionice će provoditi odgojiteljice Danijela Oreški, Ivana Šipek i Sanja Križanec, polaznice edukacije za voditelje programa, koja se provodi u stručno – razvojnom centru, u Dječjem vrtiću Radost Zagreb. U program se mogu uključiti zainteresirani roditelji s područja Općine Petrijanec.

Program je potpuno besplatan za roditelje.

Za sve informacije vezane uz prijavu molimo Vas da se javite u Dječji vrtić “Bambi” Petrijanec, e-mail:  vrticbambici@gmail.com  ILI  danijelaoreski@gmail.com  ili na broj 042/499-091  i  095/399-8602

 

Skip to content