Odaberite
Izabrano novo vodstvo LAG-a Sjeverozapad

U Domu kulture u Lepoglavi u srijedu, 20. rujna, održana je izborna sjednica Skupštine Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad. Na sjednici je za predsjednika LAG-a ponovo izabran Marijan Škvarić, u sastav LAG-a Sjeverozapad učlanjena je Općina Gornji Kneginec, a članovi Skupštine usvojili su i Lokalnu razvojnu strategiju za novo programsko razdoblje do 2027. godine.

Članovi Skupštine, predstavnici civilnog, javnog i gospodarskog sektora, jednoglasno su usvojili odluku o učlanjenju Općine Gornji Kneginec u sastav Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad, pa će ova lokalna akcijska grupa u novom programskom razdoblju obuhvaćati 15 jedinica lokalne samouprave na području Varaždinske županije.

Članovi Skupštine jednoglasno su za predsjednika LAG-a Sjeverozapad, na novi mandat od četiri godine, izabrali Marijana Škvarića, gradonačelnika Lepoglave. Na sjednici su za dopredsjednike ove lokalne akcijske grupe izabrani – Željko Posavec, načelnik Općine Petrijanec, i Marin Bosilj, načelnik Općine Sveti Ilija, a izabrani su i ostali članovi Upravnog odbora koji se uz spomenute, predsjednika i dopredsjednike, sastoji od 15 članova, iz svake jedinice lokalne samouprave po jedan.

 

Skip to content