Odaberite
Posjet vrtićke skupine “Srčeka”  komunalnoj tvrtki PRIRODA d.o.o.
Kroz razgovor o zanimanjima djeca uče o vrijednostima i doprinosu različitih zanimanja i poslova, uče povezivati poslove s njihovim značenjem za osobni život i zajednicu.
Mnoštvo novih spoznaja različitim zanimanjima pridonijeti će promicanju pozitivnih vrijednosti i stjecanju iskustva. Djeca su uvidjela kako su sva zanimanja jednako vrijedna ako se rade pošteno i s ljubavlju, jer svaki čovjek svojim radom doprinosi društvenom životu.
Tako ih je u komunalnoj tvrtki Priroda d.o.o.  dočekao direktor Denis Šincek, djelatnici Nikola Jambriško i Danijel Šagi i komunalni redar – referent Andrej Knežević, te im se na kraju pridružio i načelnik Posavec.
– “Djeca  vrtićke skupine “Srčeka” su tako jučer u sklopu projekta “Zanimanja roditelja” posjetili komunalnu tvrtku Priroda d.o.o. koja je u 100% vlasništvu Općine Petrijanec. Bila je ovo odlična prilika da se djeca upoznaju sa samim radom tvrtke, vidjeli su traktor i priključne strojeve, različite kosilice te smo na kraju ponovili kako se razvrstava otpad. ” – naglasio je načelnik Posavec
Skupina sa svojim odgojiteljicama se zahvalila svim sudionicima projekta, naročito roditeljima kao glavnim akterima istoga koji su svojim angažmanom uvelike pomogli djeci upoznati vrijednosti pojedinih zanimanja.
Skip to content