Odaberite
Pivac market-mesnica u Petrijancu otvorila vrata
U sklopu širenja Pivac maloprodajne mreže danas smo otvorili, na radost vjerujem mnogih mještana, jednu novu market-mesnicu, koja se nalazi u Petrijancu, Vladimira Nazora 99. Nova Pivac market-mesnica može se pohvaliti sa čak 100 m2 moderno uređenog prodajnog prostora opremljenog najsuvremenijom opremom prema najvišim tehnološkim standardima.
Osim bogate ponude svježeg mesa vrhunske kvalitete te najkvalitetnijih mesnih prerađevina i suhomesnatih delikatesa, za kupce smo pripremili odabrani asortiman ostalih prehrambenih i neprehrambenih artikala: mliječnih i pekarskih proizvoda, svježeg voća i povrća, smrznutog i konditorskog programa, alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, higijenskih potrepšina i drugih proizvoda za kućanstvo.
– “Uz prigodne akcijske cijene i već tradicionalne poklončiće iznenađenja za prve kupce Mesna industrija Braća Pivac nastavlja širiti svoju maloprodajnu mrežu u smjeru proširenja ponude na tržištu, kako bi kupcima pružili još bolju kvalitetu i uslugu. Izuzetno mi je zadovoljstvo da smo ovaj puta mogli otvoriti i market – mesnicu u samom središtu Petrijanca. Ovo je druga velika investicija poslovne namjene u općini Petrijanec jer prije samo dva mjeseca posjetili smo novootvorenu proizvodnu halu tvrtke Nika Konstrukcije. Otvaranjem ovog marketa i mesnice osigurana su i nova zaposlenja, tako da će kupce u Pivac market-mesnici svakoga dana dočekati pet djelatnika uvijek nasmijanih lica, čija je ljubaznost dodatni bonus posjeti i kupnji u Pivcu, a veseli me da će market voditi i naš družbinšćan Dejan Kranjcic . Hvala na ovom ulaganju u poslovne prostore Simon Robertina Pecolaj a u narednim tjednima očekuje nas još jedno useljenje u poslovni prostor koji je za sad slobodan na istoj lokaciji. ” – rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec
Radno vrijeme :
Svakim radnom danom od 7:00 do 20:00
Subota od 7:00 do 14:30 sati
Nedjelja od 7:00 do 12:00 sati

 

Skip to content