Odaberite
35 godina poslovanja NIKA – KONSTRUKCIJE d.o.o.

Općina Petrijanec na svom području prema podacima FINE broji 95 tvrtki koje svojim inovacijama, napretkom,  predanošću i željom za uspjehom osnažuje i pridonosi razvoju Općine. U Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin prema njihovim podacima nalazi se 58 obrta.

U sklopu dana Općine Petrijanec, te blagdana Sv. Petra i Pavla proslavili smo 35 godina postojanja Nika Kontrukcije uz dan otvorenih vrata. Tvrtka Nika konstrukcije je  razvila  impresivnu paletu proizvoda i usluga. Sa devet programa koji pokrivaju različite industrije, stvaraju inovativna rješenja za brojne potrebe na tržištu. Njihovi programi obuhvaćaju opremu za sportske dvorane i vanjske terene, mobilne bine za događaje, malonogometne arene, sajamsku opremu, aluminijske konstrukcije za solarnu energiju, moderne ograde, bioklimatske pergole, nadstrešnice te mobilne i montažne kuće od aluminija.
“Ovu priliku smo iskoristili da se zahvalimo svim radnicima, suradnicima, poslovnim partnerima, prijateljima i poznanicima, te da dodijelimo nagrade najstarijim radnicima i nagradu za životno dijelo gospodinu Zvonku Kišiću.
Također veliko Hvala gospodinu Željku Posavcu (Općina Petrijanec), Branimir Štimecu (općina Vinica), Božidaru Novoselecu (općina Sračinec), Goranu Kaniškom (općina Kneginec), Dragutinu Gložiniću (Hrvatska gospodarska komora/Županijska komora Varaždin), Bernardica Bačan (Solo pjevanje) te njihovim suradnicima koji su nam omogućili održavanje tog događaja, te prepoznali naš potencijal! Hvala gospođi Bernardici Bačan i pratnji na izvrsnom sopran pjevanju, gospodinu Nenad Kumrić Charliju na odlično vođenom programu, te ostalim uzvanicima koji su nam dali podršku kroz ovaj događaj, odličnu suradnju u prošlim, pa tako i u budućim poslovima! ” – rekao je Goran Kovačić direktor tvrtke Nika Konstrukcije
“Hvala svim djelatnicima tvrtke, njih 42 od toga čak 17 iz područja općine Petrijanec. Hvala sadašnjem direktoru Goranu koji je prepoznao trud i predložio dugogodišnje djelatnike za priznanje i na taj način im zahvalio na dugogodišnjem radu a isto tako nisu ni zaboravili sve one koji su ovu tvrtku stvarali te stekli mirovinu radeći u ovoj tvrtci. Upravo su radnici srce i duša njihovog uspjeha, s njihovim predanim radom, stručnošću i lojalnošću. Hvala im na još jednoj investiciji u našoj općini kao i na novom proizvodu rijetkosti u Europi – mobilne aluminijske kućice. Hvala općinskom vijeću koje je oslobodilo 50% komunalnog doprinosa za navedenu građevinu u želim vam puno uspjeha u daljnjem radu. Tvrtka Nika Konstrukcije osim što danas ima dane otvorenih vrata otvorila je i novu proizvodnu halu a to znači i nova zapošljavanja. Hvala u Zvonku Kišiću osnivaču tvrtke Nika konstrukcije. Ovaj talentirani vizionar bio je ključni pokretač i vođa u transformaciji tvrtke iz skromnih početaka do danas, kada imaju širok i priznat proizvodni program s današnjim naglaskom inovativne montažne i mobilne kuće od aluminija.” – rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec
Općinsko vijeće oslobodilo plaćanja 50% vrijednosti komunalnog doprinosa tvrtku
Nika konstrukcije svojim dugogodišnjim gospodarskim i poduzetničkim duhom sudjeluje, osnažuje i potiče razvoj Općine Petrijanec, zapošljava 42 djelatnika, od toga 17 s područja općine Petrijanec, stoga je Općinsko vijeće Općine Petrijanec na svojoj 21. sjednici  donijelo Suglasnost o oslobođenju plaćanja dijela komunalnog doprinosa od 50%. Nika  konstrukcije u znak zahvalnosti svojim dugogodišnjim djelatnicima podijelila priznanja i zahvalnice.

Ovim putem vas pozivamo na razgledavanje montažno modularne i mobilne kuće čija vrata su otvorena za Sve!

Također možete iskoristit priliku i upoznat se sa njihovim širokim asortimanom proizvoda napravljenih od aluminija!
Hvala Vam na povjerenju od tima NIKA KONSTRUKCIJE d.o.o., vidimo se!

Uspješna tvrtka – zadovoljan radnik

Kako je objavila tvrtka na svojim društvenim mrežama, Ljubiću se 35. godišnjica rada u firmi “poklopila” sa 60. rođendanom, stoga su ga odlučili iznenaditi prigodnim poklonom.

– Česte promjene radne okoline danas su svakodnevica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Kad se takav jubilej poklopi s proslavom šezdesetog rođendana, nema boljeg nego zahvalnost izraziti prigodnim poklonom. Gospodinu Marijanu zahvaljujemo na godinama vjernosti i marljivom radu uloženom u Nika konstrukcije, a vjerujemo kako će mu dolazak na posao od sad biti još draži i udobniji – stoji u objavi na stranicama tvrtke.

 

Skip to content