Odaberite
Održan sportski dan Osnovne škole Petrijanec

Dana, 19. lipnja 2023. godine u Sportskoj dvorani Osnovne škole Petrijanec disali su svi za jednog, jedan za sve. U sportskom duhu te pozitivnom energijom napunili su se sportski tereni i tribine Sportske dvorane Osnovne škole. Učenici, roditelji i učitelji natjecali su se u odbojci i graničaru, a najuspješnije ekipe dobile su priznanja za pozitivnu igru i fair play.

U odbojci ekipe roditelja razredne nastave i učiteljice predvođene ravnateljicom Valerijom Paljak, a u graničaru ekipe 2. r. i 5. i 6. Sportski događaj organizirali su učitelji Marta Svetec Paljak, Monika Šipek, Ines Krobot, Maja Peharda, Brigita Mesek i Dubravko Banek.

Na kraju su se svi sudionici zadovoljni i obogaćeni zajedništvom u sportskom duhu osvježili sladoledom i pićem te još jednom pokazali i dokazali da je bogatstvo u ovom druženju sudjelovati, a ne pobijediti!

Na sportskom danu Osnovne škole Petrijanec sudjelovao je i načelnik Općine Petrijanec, Željko Posavec.

„Čestitam svim učenicima, roditeljima, učiteljima, te svima koji su sudjelovali. Ovakva događanja motiviraju naše učenice i učenike na bavljenje sportom. Važno je propagiraju sport kao zdravu aktivnost i prepoznaju sportski potencijal kod djece.“- kazao je načelnik Željko Posavec

 

A sad u svečanom duhu proslavimo Dan škole!

 

 

Skip to content