Odaberite
Dan otvorenih vrata Dječjeg vrtića Bambi Petrijanec

Danas se u dječjem vrtiću Bambi u Petrijancu održava Dan otvorenih vrata za roditelje.

Ovaj događaj prilika je svim roditeljima da dođu u skupine svoje djece koje provode i obilježavaju Dan otvorenih vrata te provedu kvalitetno vrijeme sa svojim djetetom i iz prve ruke vide kako izgleda njihov dan u vrtiću.

Uz navedeno se potiče suradnja roditelj – dijete – odgojitelj, a koja je veoma bitna u odgojno – obrazovnom radu, budući da utječe na napredak djeteta u svim razvojnim područjima.

Tom je prigodom načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec posjetio dječji vrtić i razveselio djecu igračkama i slatkišima te proveo aktivnost boravka u vrtiću kao roditelj u skupini Točkice.

-“Vizija rada vrtića pružiti je svakom djetetu sigurno i poticajno okruženje u kojem ćemo stvoriti najbolju priliku za rast i razvoj sukladno individualnim potrebama. Bit će to mjesto na kojem će djeca dobiti najbolju njegu, zaštitu, obrazovanje, ali i biti potpora mladim obiteljima za ostanak, kao i poticaj za budući dolazak u našu općinu. Zbog toga smo prijavili dva nova projekta jedan na Središnji državni ured za demografiju i mlade na Javni poziv općinama Republike Hrvatske za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini, a drugi na Nacionalni plan oporavka i otpornosti RH – „Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, prvi Poziv“. (Referentni broj: C3.1. R1-I1.1) te s radošću i veseljem možemo potvrditi da smo za oba projekta dobila Odluku o financiranju i oba su odobrena a o kakvim se projektima radi točno radi objasniti ćemo idućih dana”- istaknuo je načelnik općine Petrijanec Željko Posavec.

Zahvaljujemo svim roditeljima koji su došli, te uljepšali dan svojoj djeci, obogatili ga novim iskustvom.

 

Skip to content