Odaberite
Redovna sjednica Skupštine DVD-a Majerje

Vatrogasci dobrovoljnog vatrogasnog društva Majerje u subotu, 25. veljače održali su redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine. Nakon intoniranja himni i pozdrava predsjednika Stjepana Papeca te izbora radnog voditeljstva podnijeta su izvješća za proteklu godinu. Tajnik DVD-a Matej Posavec podnio je izvješće o radu iz kojeg valja istaknuti pojačan broj aktivnosti u odnosu na godinu prije. Na sreću, DVD Majerje sudjelovao je na samo dvije intervencije i to oba puta požar otvorenog prostora, nabavljena je novija prikolica za prijevoz opreme, uređene su prostorije i spremište.

Izvješće o financijsko materijalnom poslovanju podnio je blagajnik Goran Pongračić dok je Plan rada podnio zamjenik zapovjednika Marin Novoselec. Sva izvješća i planovi prihvaćeni su jednoglasnom većinom od strane članove Skupštine.

Pavao Posavec i Pavao Klepač primili su spomenice za 50 godina rada u vatrogasnoj organizaciji.

Uz vatrogasce iz VZO Petrijanec sjednici su nazočili kolege iz DVD-a Svibovec Podravski te pobratimljenog PGD-a Radomerje kao i načelnik općine Petrijanec Željko Posavec, članica Općinskog vijeća Ines Krobot, predsjednik Mjesnog odbora Majerje Valentino Mateuš te predsjednica VZO Petrijanec Nataša Šincek.

Na samom kraju prisutne su pozdravili načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec te predsjednica VZO Petrijanec Nataša Šincek koji su istaknuli zadovoljstvo radom društva u 2022. godini, aktivnostima koje su provodili, nabavljenom opremom te zacrtanim planovima za narednu godinu. U ime PGD-a Radomerje obratio se Silvester Fajhtinger čestitavši na radu i dugogodišnjoj neprekidnoj suradnji između pobratimljenih društava.

Skip to content