Odaberite
Petrijanečka jesenska večer 2022

U subotu 29. listopada, Općina Petrijanec u suradnji s članovima Mjesnih odbora te udrugama, organizira manifestaciju pod nazivom „Petrijanečka jesenska večer“ koja će se održati na Trgu Svetog Petra pod šatorom.

Uz kestene te tradicionalna jela i slastice ovoga kraja, posjetitelji će moći kušati specijalitete koje će pripremiti petrijanečki lovci (srneću gulaš) te ribiči (šaran na rašljama i fiš), udruga maškara Petrajski kurent (langoši), mjesni odbori, Udruga branitelja i veterana Domovinskog rata Općine Vidovec (sekelji gulaš) dok će se UDVDR Ogranak Varaždin, klub Petrijanec pobrinuti za vruće pečene kestene a moći ćete probati i domaće proizvode lokalnih poljoprivrednih gospodarstava te članova udruga s područja općine.

Program počinje besplatnom predstavom Kerekesh Teatra – DOBRA VEČER, DOŠAO SAM PO VAŠU KĆER – STAND UP od 16:00 sati

Kulturno – umjetnički program počinje u 17:00 sati

U prigodnom kulturnom programu koji će početi nakon predstave, nastupiti će, Dječji vrtić Bambi, Udruga umirovljenika Općine Petrijanec, folklorna i tamburaška sekcija KUD-a Petrijanec. KUD Vinica, KUD Benedikt Svibovec Podravski i KUD Leščeček (Slovenija) a nakon kulturno-umjetničkog programa zabavljati će vas tamburaški sastav.

U pripremi i realizaciji „Petrijanečke jesenske večeri“ sudjeluju udruge s područja općine.

Dođite i provedite jesensku večer u ugodnoj i opuštenoj atmosferi u Petrijancu.

 

 

plakat 2022

 

Skip to content