Odaberite
Predstava za djecu “Šašava avantura” – 12. studenog 2022. godine u 16:00 sati, šator na parkiralištu ispred NK Vindije u Donjoj Voći

Poštovani,

Općina Donja Voća povodom Dana Općine i obilježavanja blagdana Sv. Martina organizira predstavu za djecu “Šašava avantura” koja će se održati 12. studenog 2022. godine u 16:00 sati u šatoru na parkiralištu ispred NK Vindije u Donjoj Voći.
Za ove Dane Općine odlučili smo dodatnu pažnju posvetiti djeci te osigurati program primijenjen njima te smo uz predstavu pripremili i pregršt drugih aktivnosti – dječji zip line i dječju seosku olimpijadu koja je za svu djecu besplatna.
Uz samu predstavu, a koja je posebno namijenjena za djecu vrtićke i predškolske dobi, bit će održana i edukativna radionica za djecu na temu razvrstavanja otpada i zaštite okoliša koju će održati sami likovi iz predstave. Za svu djecu smo osigurali prigodne poklone (bojanke i bojice), a osigurali smo i bogati sadržaj za njihove roditelje.

Ovim putem Vas molimo da informacije o održavanju predstave objavite na vašoj web/Facebook stranici, tj. proslijedite svim roditeljima s područja Vaše općine. Cilj nam je educirati što veći broj djece te im uz zabavu i smijeh prikazati važnosti očuvanja okoline u kojoj živimo.

Vidimo se na Šašavoj avanturi!

Općina Donja Voća se veseli vašem dolasku!

 

Skip to content