Odaberite
Udruga “Uz tebe sam” proslavila 15. rođendan

Pjesma, ali ne nekih medijskih zvijezda, već stvarnih, koje, unatoč svemu, hrabro kroče kroz život uz pomoć bližnjih, odjekivala je danas varaždinskim središnjim trgom na kojem je  Udruga savjetovališta „Uz tebe sam“ iz Varaždina obilježavala 15 godina rada. Tim je povodom priređeno događanje pod nazivom „Uz tebe sam – 15 godina“ tijekom kojeg je Udruga predstavila svoj rad, a njezini su se korisnici predstavili  prigodnim točkama, a pridružili su im se i ostali izvođači.

Udruga savjetovališta „Uz tebe sam“ osnovana je 2007. na inicijativu roditelja djece s teškoćama u razvoju Varaždinske županije i Grada Varaždina. Osnovana je s ciljem savjetovanja, edukacije, razvitka i unapređenja psihofizičkih sposobnosti i osamostaljivanja osoba s različitim vrstama teškoća u razvoju.

-Korisnici Udruge su djeca s teškoćama u razvoju, a uključena su djeca s poremećajima u ponašanju, učenju, tjelesnim oštećenjima, djeca smanjenih intelektualnih sposobnosti, mlade osobe s invaliditetom s višestrukim oštećenjima i njihove obitelji, napomenula je predsjednica Marina Kereša u emotivnom obraćanju, govoreći  o mnogobrojnim aktivnostima, radionicama i izletima te predanom radu volontera te nesebičnoj  brizi za djecu s poteškoćama u razvoju i mladim osobama s invaliditetom.

Svoj doprinos obilježavanju 15. obljetnice djelovanja udruge “Uz tebe sam” izvedbom predstave “Imaginarij za laku noć” dali su i članovi KUD-a Petrijanec glumačke sekcije “Ka te briga mi”.
Bilo je veselo, razigrano i sunčano oko srca, a i inače. ☀️ Zahvaljujemo se na pozivu te se preporučamo i za buduću suradnju! Gdje osmijeha zatreba, Ka Te Briga Mi uvijek rado vreba! – poručuju članovi glumačke sekcije “Ka te briga Mi”.
Skip to content