Odaberite
Odluka stožera civilne zaštite RH / Odluka o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova
Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite RH od 12. studenog 2021. godine, obavještavamo Vas da će od utorka 16. studenog 2021. godine ulaz u sve javne objekte kojima upravlja Općina Petrijanec biti moguć samo uz važeću EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju.
Navedeno se NE odnosi:
– na osobe mlađe od 16 godina
– na osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti za sebe
– na osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv COVID-19, a što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Svaka stranka dužna je prije ulaska predočiti djelatniku Općine ili drugoj ovlaštenoj osobi važeću EU COVID potvrdu, potvrdu liječnika o preboljenju bolesti COVID-19 ili potvrdu o testiranju te osobnu iskaznicu.

Nakon predočenja dokumenata, za koje se utvrdi da su pravovaljani, strankama će se omogućiti ulazak u zgradu Općine.

Pozivamo stranke da što je više moguće komuniciraju sa službenicima Općine putem elektroničke pošte ili telefonom.

Stranke mogu kontakt sa službenicima Općine ostvariti putem:

  •  e-maila : opcina@petrijanec.hr
  • Telefona: 042/714-220
  •  Ostalih telefonskih brojeva i e-mail adresa službenika i dužnosnika objavljenih na web stranici Općine Petrijanec: http://petrijanec.hr/kontakti-opcine/

Pozivamo sve stanovnike da se i nadalje odgovorno pridržavaju donesenih mjera i preporuka Stožere civilne zaštite Republike Hrvatske. Također pozivamo sve da i nadalje prate upute epidemioloških službi i Stožera civilne zaštite RH  a s ciljem što manjih posljedica za zdravlje.

Još jednom apeliramo da se svi stanovnici što manje zadržavaju u prostorima gdje boravi više osoba, da izbjegavaju javna te privatna okupljanja.

O eventualnim novim mjerama ili prekidu do sada donesenih mjera i preporuka javnost će biti pravovremeno izviještena putem web stranica Općine Petrijanec i FB stranice Općine.

 

Odluka – obvezno testiranje Odluka – obvezno testiranje

Skip to content