Odaberite
Održan 10. Memorijalni turnir “Hrženjak – Jovan – Tenko”

Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata Klub Petrijanec je u Novoj Vesi Petrijanečkoj organizirao 10. Memorijalni turnir “Hrženjak – Jovan – Tenko” u spomen na poginule hrvatske branitelje s područja Općine Petrijanec.

Na svečanosti otvaranja memorijala nazočnima su se u ime domaćina obratili predsjednik Kluba Petrijanec Stjepan Jovan, te Franjo Mušić, potom predsjednik Varaždinske podružnice Branko Družinić, a memorijal je službeno otvorenim proglasio Josip Jovan, ispred udruge roditelja poginulih branitelja Varaždinske županije.

Nakon službenog otvorenja memorijala, položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima. Potom je započelo natjecanje u gađanju zračnom puškom, belotu i visećoj kuglani.

Prva mjesta u streljaštvu i belotu osvojio je UDVDR Ogranak Maruševec, a u visećoj kuglani Udruga branitelja Hrvatske Lepoglava.

Pojedinačno, prvo mjesto osvojio je Stjepan Jovan, drugo Zlatko Premužić, a treće Mirko Henčić.
Svim udrugama koje su se odazvale memorijalu dodijeljene su zahvalnice kao i diplome za tri najbolja pojedinca po disciplinama, te pehari za ekipni poredak.
Skip to content