Odaberite
Udruga „Mladi u Petrijancu“ organizira radionice i kino na otvorenom!

Udruga „Mladi u Petrijancu“ je udruga mladih koja djeluje na području općine Petrijanec. Udruga provodi projekt „Petrijanec živi!“ u srcu općine Petrijanec. Projekt je namijenjen za mlade i održava se od srijede 9.6. do subote 12.6.2021. Sve aktivnosti se održavaju kod Društvenog doma Petrijanec, a radionica na računalima u OŠ Petrijanec. Pozivamo vas da se uključite u projekt, odslušate radionice i pogledate film pod zvijezdama kod Društvenog Doma. Predstavljanje programa pročitajte u nastavku.

Fokus prvih predavanja je na stjecanju informatičke opće kulture povezane sa sigurnošću na internetu – računalni virusi i kupovina na internetu. U današnje vrijeme, sve više se promovira i potiče kupovina na internetu stoga je vrlo bitno biti svjestan opasnosti koje dolaze u paketu. Petak je rezerviran za radionicu o osnovama u Wordu i Excelu koja se provodi na računalima u informatičkoj učionici u OŠ Petrijanec. Ova radionica je jedina ograničena na 25 polaznika pa požurite i rezervirajte mjesto prijavom na Facebook događaj ili na e-mail udruge mladiupetrijancu@gmail.com.  U petak možete uživati i u kinu na otvorenom gdje će se prikazivati film „Jumanji: Next Level“ s titlovima.

Cilj projekta je povećati prisutnost mladih na internetu, samouvjerenost prilikom kupovine preko interneta, znanje o Wordu i Excelu i uključenost mladih u rad udruga. Nakon projekta, očekuje se veća prisutnost mladih na internetu i u udrugama.

 

Radujemo se vašem dolasku,

Udruga „Mladi u Petrijancu“

 

Program projekt v7 – Final

Skip to content