Odaberite
Pod hitno na hitnu predstava Kerekesh teatra u četvrtak 12.03.2020. u 18:00 sati

Općina Petrijanecu zadnjih nekoliko godina surađuje s varaždinskim Kerekeš Teatrom. Na tragu uspješne suradnje, predstava će bit odigrana u sklopu  11. Tjedna smijeha u Petrijancu!

Nakon prošlogodišnje vrlo dobro posjećene predstave Sve u 3…, vjerujemo da će i ova predstava koja se bavi zabavnom stranom stvarnog života i takozvanih običnih ljudi pobuditi interes publike za smijehom u Općini Petrijanec.

 

Riječ je o komediji Kerekesh Teatra, koja dokazuje da u našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti. Iznenadni napadaji bolesti kao i nedefinirana stanja organizma, zajedno sa nepoželjnim nuspojavama klijentele, razlogom su odigravanja ovog više milog nego nemilog događaja. S medicinskog aspekta, korisnici koji se zatiču u prostoriji hitne medicinske skrbi, ne raspolažu poviješću bolesti, već raspolažu vlastitom dijagnozom, samo-uvjerenjem i dozom razočaranja u zdravstveni sustav.

I ove godine Općina Petrijanec organizira besplatnu predstavu za sve naše mještane. Predstava će se održati u četvrtak 12.03.2020.g. s početkom u 18:00 sati.

 

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

Igraju:
Jan Kerekeš (punker Zlatko)
Goran Koši (Jurica Mišić)
Darko Janeš (Darko Pampur)
Draško Zidar (Pero Gušter)
Ljubomir Kerekeš (penzioner)

 

 

Skip to content