Odaberite
KAZALIŠNA PREDSTAVA “SVE U 3…” ODRŽANA U PETRIJANCU

U Društvenom domu u Petrijancu izvedena je kazališna predstava „Sve u tri…“  Kerekesh teatra, u sklopu jubilarnog 10. tjedna smijeha. Ljubitelji kazališta o posjetitelji mogli su se nasmijali uz crnohumornu komediju koja se ističe zanimljivom temom i odličnom glumačkom izvedbom dviju mladih glumica.

Predstava se bavi dvjema mladim ženama koje pokušavaju ostvariti svoj potencijal, ali im to baš i ne polazi za rukom jer svakoj nedostaje nešto od onoga što druga ima na pretek. Sofija (Sanja Drakulić), ozbiljna i ambiciozna studentica medicine i njezina podstanarka Marlena (Katarina Baban), pretjerano društvena i neuspješna novinarka, suočavaju se s nezavidnom situacijom, samoubojstvom njihovog susjeda (Matija Kačan). U trenucima panike razotkrivaju se u istinskom svjetlu u pitanjima prijateljstva, ljubavi, vjere u sebe, te iako djeluju potpuno disfunkcionalno, otkrivamo da su njihove razlike ono što ih povezuje. I u najgoroj situaciji, kada imaju mrtvaca u vlastitom stanu, nakon žustre svađe, na kraju uspijevaju pronaći zajednički jezik. Sama priča na trenutke je smiješna, a na trenutke sjetna i tužna, jer govori o svim nesigurnostima i svim potragama koje su neizbježne na putu odrastanja.

Predstava još jednom dokazuje kako za kvalitetne projekte dovoljno tek nekoliko dobro realiziranih ideja i snažna vjera u sposobnost mladih.

Publika ih je zato nagradila velikim pljeskom.

Skip to content