Odaberite
Redovni izvještajni Sabor UDVDR-a Kluba Petrijanec

Održan je redovni Izvještajni Sabor UDVDR-a Kluba Petrijanec u Društvenom domu u Petrijancu. Odaziv  je gostiju bio je jako dobar, to su udruge proizašle iz Domovinskog rata kao i društva sa područja općine Petrijanec s kojima domaćini imaju višegodišnju suradnju. Predsjednik Stjepan Jovan pozdravio je sve nazočne te im se zahvalio na odazivu. Među gostima bio je i načelnik općine Željko Posavec kao i ravnateljica OŠ Petrijanec Valerija Paljak te učiteljice Andreja Martinčević, Željka Rabuzin i Branka Pentić sa III. OŠ Varaždin. Predsjednik i članovi tijela podnijeli su svoja izvješća kao i plan rada i financijski plan za 2019.godinu.

Načelnik Općine Petrijanec pozdravio je nazočne i pohvalio rad udruge branitelja kao i suradnju sa općinom, kao i udrugama koje djeluju na području općine Petrijanec, te istaknuo kako se nada takvoj suradnji i u nadolazećoj godini te da će Udruga i dalje imati potporu Općine kako bi mogli uspješno djelovati i izvršiti svoj plan rada za 2019.-u godinu. Nazočnima se obratio predsjednik županijske podružnice Branko Družinić,te Predsjednik Ogranka Varaždin Krasnodar Kišur koji je pohvalio rad udruge kao i suradnju u projektu Promicanja istine o Domovinskom ratu.

Za stručnu pomoć i suradnju sa školama domaćini su uručili zahvalnice ravnateljicama i učiteljicama i učitelju sa kojima udruga uspješno provodi projekt “Promicanje istine o Domovinskom ratu”. Udruga Petranjski Kurent dodjelila je zahvalnicu članovima UDVDR Kluba Petrijanec za pomoć u provedbi “Petranjskog fašnika”. Druženje se nastavilo uz prigodni domjenak.

Skip to content