Odaberite
Završen kvartovski malonogometni turnir Petrijanec 2019

U prvom polufinalnom susretu snage su odmjerili “Družbinec” i “Kontranapad”. U veoma tvrdom susretu “Družbinec” je stigao do vodstva ali uporna ekipa “Kontranapada” do kraja uspijeva okrenuti rezultat u svoju korist te se plasirati u finale rezultatom 2:1, dok u drugom susretu polufinala između “Caffe bara 5” i “B.I.P Gaja” nije bilo toliko napeto kao u njihovom prvom međusobnom susretu te se “Caffe bar 5” mirnom pobjedom od 3:0 plasirao u polufinale.

U utakmici za treće bilo je veoma neizvjesno do samog kraja i kad se već činilo da nećemo vidjeti pobjednika u regularnom vremenu ekipa “B.I.P. Gaj” postiže dva pogotka u zadnjim minutama i dolazi do pobjede od 3:1 nad ekipom “Družbinec” i osvajanja trećeg mjesta.

U finalu između “Caffe bara 5” i “Kontranapada” očekivala se veoma neizvjesna borba za pobjednika, ali “Caffe bar 5” je ubacio u brzinu više i već na samom početku stigao do velike prednosti te do kraja susreta održavao tu prednost i stigao do naslova lakše od očekivanog sa 7:2.

Najbolji strijelac ovogodišnjeg izdanja Kvartovskog malonogometnog turnira Petrijanec 2019 sa 10 pogodaka je Dario Bubek dok su se iza njega sa 6 postignutih pogodaka smjestili Miroslav Ribić, Denis Majcen i Dario Šincek.

 

LISTA STRIJELACA

Dario Bubek 10
Denis Majcen 6
Miroslav Ribić 6
Dario Šincek 6
Roman Rog 5
Martin Jambriško 5
Alen Oreški 4
Ivan Levanić 4
Tomica Jerec 4
Ervin Sokač 3
Dominik Leskovar 3
Darko Šincek 3
Antonio Cvetko 3
Nikola Horvat 3
Nikola Cingesar 3
Deni Žnidarić 3
Mislav Šincek 3
Vanja Vukešin 2
Tino Mužek 2
Denis Šincek 2
Bruno Vidović 2
Nikola Vrbnjak 2
Marin Miko 2
Mirel Miko 2
Damir Lončarić 2
David Sokač 2
Rene Zamostni 1
Josip Kereži 1
Ivan Telebar 1
Matija Bukal 1
Petar Leskovar 1
Roman Mužek 1
Dominik Zrno 1
Marin Jambriško 1
Kristijan Klaus 1
Robert Košutar 1
Ivan Kovačić 1
Tomica Jarnec 1
Dominik Bosilj 1
Ivica Bogadi 1
Renato Vinceković 1
Bahun Igor 1

 

Skip to content