Odaberite
Ususret Uskrsu čitamo uz glazbu
Letjeli smo jučer na krilima slobode čitajuću ulomke Galeba J. Livingstona uz melodije naših učenika glazbenika u Osnovnoj školi Petrijanec. 🕊🎼📖
Ususret Uskrsu proveli smo ugodno predvečerje u spoju književnosti, umjetnosti i duhovnosti. Susrele su se generacije malih i velikih učenika, roditelja, učitelja i učiteljica u mirovini, uz podršku ravnateljice Valerije Paljak i prisustvo načelnika Željka Posavca.
Uz čitanje osmaša i ostalih sudionika, učenici polaznici glazbene škole svirali su prigodne melodije: Paola flautu, Lana i Lina violinu, Natali violončelo, Fabijan gitaru, Pavel udaraljke, Jana i David klavir. Aktivnosti su za učenike pripremile, s njima osmislile i provele učiteljice Bernarda i Mirjana iz razredne nastave, tim učiteljica Vjeronauka, Glazbene kulture i Hrvatskog jezika: Marina, Melita, Martina, Aleksandra i Željka Rabuzin, kao idejna začetnica projekta “Ususret Uskrsu čitamo uz glazbu”.
Hvala učiteljici Mislavi na informatičkoj podršci!
Susret smo završili otvorena srca i puni dojmova, promišljajući o svojoj ulozi i poslanju na ovome svijetu, bili smo baš kao simbol galeba – promjena koju želimo vidjeti oko sebe… ususret Velikom tjednu!
Sretan Uskrs!
Tekst i foto: OŠ Petrijanec
Skip to content