Odaberite
DVD Strmec Podravski održao sjednicu Skupštine

U subotu, 18. ožujka vatrogasci DVD-a Strmec Podravski održali su 86. redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine. Sjednicu je otvorila predsjednica Nataša Šincek a nakon intoniranja himni i odavanja počasti preminulim vatrogascima, podnijeta su izvješća za proteklu godinu. Zapovjednik DVD-a Mihael Šincek podnio je izvješće o radu iz kojeg valja istaknuti da je društvo imalo samo dvije intervencije i to požar smeća i požar otvorenog prostora. Ostalih operativnih aktivnosti bilo je deset a odnose se na javnu vježbu, ispumpavanje vode, pregled hidranata, osiguranje javnih skupova i rušenje stabla. Nabavljena je vatrogasna oprema u vrijednosti 12.000,00 kn a uz sufinanciranje Varaždinske županije i informatička oprema u vrijednosti 8.000,00 kn.

Izvješće o financijsko materijalnom poslovanju podnijela je tajnica Nikolina Telebar. Također, izneseni su plan rada i financijski plan za 2023. godinu. Sva izvješća i planovi prihvaćeni su jednoglasno od članova Skupštine.

Deset članova primilo je spomenice za deset godišnji rad u vatrogasnoj organizaciji dok je u društvo primljena jedna nova članica.

Uz društva iz VZO Petrijanec, sjednici su nazočili i članovi iz okolnih, prijateljskih društava kao i iz susjedne Slovenije.

Na samom kraju prisutne je pozdravio načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec istaknuvši zadovoljstvo radom društva kao i dobru suradnju s Općinom te je zaželio svima uspješno obavljanje svih aktivnosti u 2023. godini.

 

Skip to content