Odaberite
Održana biciklijada udruge “Mladi u Petrijancu”

12.06.2022. je održana biciklijada u organizaciji udruge “Mladi u Petrijancu”.  Biciklisti su se skupljali kod OŠ Petrijanec gdje su sudionici dobili vode, nakon toga se biciklima krenulo kroz Novu Ves Petrijanečku do streljane u Zelendvoru. Sudionike su pratili DVD Strmec Podravski i policija. Sudionike je na cilju dočekala glazba, grah i piće. Manifestaciju je posjetio i načelnik Općine Željko Posavec nakon mise u Družbincu.

„Zadovoljan sam odazivom s obzirom da smo zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta morali odgoditi prvi termin biciklijade, a i za danas je prognoza bila promjenjiva ali vrijeme je izdržalo i zaista je lijep sunčan dan za boravak u prirodi. Ponosan sam što upravo naši mladi iz udruge “Mladi u Petrijancu” pokrenuli ponovno biciklijadu i tako potaknuli svoje mještane na njegovanje zdravih životnih navika. Zahvaljujem DVD-u Strmec Podravski, policiji i svim koji su doprinijeli organizaciji ovog događaja”, rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec

Iznenađenje je bila tombola. Nagrade u tomboli su bile poklon kartice od benzinske INA u iznosu od 200,00 kn, od Lidla u iznosu od 100,00 kn i 50,00 kn, od Bipe u iznosu od 50,00 kn. Uživalo se u prirodi, piću i grahu. Dan se nastavio u opuštenoj atmosferi i druženju na otvorenom. Bilo je igranja s loptom, malo badmintona i vožnje biciklima. Na kraju svega, svi sudionici su se uputili kućama.

 

Udruga “Mladi u Petrijancu”

Skip to content