Odaberite
DAN ŠKOLE U OŠ PETRIJANEC
OŠ Petrijanec prigodnim okupljanjem djelatnika škole, učenika i roditelja obilježila je Dan škole 10. lipnja 2022. godine u Dvorani OŠ Petrijanec.
U sklopu proslave učenici sa svojim nastavnicima su priredili prigodnu priredbu sa dramskim, recitatorskim, pjevačkim i plesnim izvedbama. Bili su to glumci “amateri“, pjevači i plesači koji se nisu dali impresionirati velikim brojem roditelja ispred kojih su izvodili svoje uloge.
“Uz zahvalu na odazivu i onom što se organiziralo za proslavu, naglasak je bio na našoj školi i njenim kvalitetama zajedno sa učenicima i djelatnicima. OŠ Petrijanec provodi brojne projekte i programe i svake godine odobreni su im novi projekti Erasmus-a što potvrđuje kvalitetu ove javne ustanove. Učenici osmaši slijedite svoj put, roditelji će vas sigurno podržati i odaberite u životu ovo što volite.” – naglasio je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec i čestitao svim djelatnicima i učenicima Dan škole
Svim prijateljima naše škole želimo zahvaliti na dolasku i uveličavanju našeg dana! Prepuna školska dvorana govori nam da smo se svi zaželjeli druženja i proslave svih školskih uspjeha naših učenika i djelatnika! – poručuju iz OŠ Petrijanec
Ravnateljica Valerija Paljak zahvalila se kolektivu na prekrasnoj priredbi, učiteljicama i učiteljima na suradnji te učenicima zeželjela uspješan završetak nastavne godine.

 

 

Skip to content