Odaberite
Otvorena utrka za prvaka Klampotic lige se nastavlja

U subotu na otvaranju novog vikenda, rekreativne malonogometne lige Općina Cestica i Petrijanec, punog sjajnog nogometa MNK Vrtovi upisali su pobjedu od 3:2 nad ekipom Golipaci. Vodeći dvojac Caffe bar 5 i Caffe bar „Kapelica“ Trpači upisali su nova 3 boda bez borbe dok je Pekarnica Leskovar sa 8:0 nadigrala MNK Lovrečan. U derbiju kola između MNK Kolarovca i Epicentra Cestice bolje se snašla ekipa MNK Kolarovca pobjedom od 4:3 i samim time ostala u borbi za vodeću poziciju. U drugom kolu MNK Vrtovi stigli su i do druge uzastopne pobjede rezultatom 4:2 protiv Yuga Int. U susretu sa preokretima i borbom za četvrtu poziciju između Pekarnice Leskovar i Epicentra Cestice kao pobjednik je izašla ekipa Epicentra Cestice sa 4:2, a u derbiju kola za prvu poziciju Caffe bar 5 je sa 6:1 svladao MNK Kolarovec. Caffe bar „Kapelica“ Trpači upisali su još jednu pobjedu bez borbe dok je ekipa Golipaci sa 7:2 pobjedila MNK Lovrečan.

U nedjelju Epicentar Cestica prekinuo je pobjednički niz ekipe MNK Vrtovi sa pobjedom od 6:3, a da nedjelja bude dan sa pregršt pogodaka pobrinuo se Yugo Int. koji je sa čak 8:5 svladao ekipu Golipaci dok je Caffe bar 5 sa 5:3 nadigrao MNK Lovrečan. Pekarnica Leskovar upisala je 3 boda bez borbe dok su u derbiju kola MNK Kolarovec i Caffe bar „Kapelica“ Trpači podijelili bodove rezultatom 2:2.

Listu strijelaca predvodi Mario Voćanec sa 29 pogodaka dok su se iza njega smjestili Ervin Sokač sa 24 pogotka te Hrvoje Crnčec i Sandi Martan sa po 22.

Tablicu predvodi Caffe bar 5 sa 40 bodova, na drugom mjestu nalazi se Caffe bar „Kapelica“ Trpači dok je treći MNK Kolarovec sa 32 boda.

 

Skip to content