Odaberite
Nastavlja se borba za vodeću poziciju u Klampotic ligi

Ovog vikenda ponovno je Klampotic liga pokazala svu svoju draž i mogli smo uvelike uživati u sjajnim dvobojima. U subotu je novo kolo otvoreno odličnom utakmicom između Yugo Int-a i MNK Lovrečana koja je otišla na stranu gostiju rezultatom 1-4. MNK Kolarovec je prekinuo svoju lošu seriju i upisao drugu pobjedu rezultatom 3-1 protiv ekipe NC Petrijanec Nova Ves. Treća utakmica, a ujedno i derbi dana između Pekarnice Leskovar i Caffe bara 5 završen je podjelom bodova. U utakmici na kojoj su se nizale prilike na priliku i utakmici punoj preokreta završilo je 3-3. Kolo je zaključeno pobjedom MNK Vrtova Vratno protiv ekipe Virja 5-2.

U nedjelju je Caffe bar 5 upisao nove dvije pobjede te ostao na čelu ljestvice. U prvoj utakmici deklasirali su ekipu Virje sa 9-1, dok su u drugoj utakmici protiv neugodne ekipe Trpači slavili sa 5-3. Pekarnica Leskovar je također ostvarila dvije pobjede te u stopu prati ekipu Caffe bara 5. Rezultatom 5-0 lako su se obračunali sa ekipom NC Petrijanec Nova Ves, a u drugoj utakmici u kojoj je pobjeda mogla otići na obje strane slavili su 1-0 nad ekipom MNK Lovrečan. MNK Vrtovi Vratno nakon nekoliko poraza u nizu sada se nalaze u nizu od tri uzastopne pobjede. Slavili su nad ekipom MNK Kolarovec 2-0 te ekipom NC Petrijanec Nova Ves sa 4-2. Yugo Int došao je do nove pobjede nad posljednjeplasiranom ekipom Virje rezultatom 4-2. U utakmici za treće mjesto uspješnija je bila ekipa MNK Lovrečana koja je slavila također sa 4-2 nad ekipom Trpači.

Ljestvicu Klampotic lige predvodi ekipa Caffe bara 5 sa 23 bodova dok je na samo bod zaostatka ekipa Pekarnice Leskovar te su se tako malo odvojili od ostatka. Treće mjesto sam osvojenih 19 bodova drži MNK Lovrečan.

Stanje na listi strijelaca je još zanimljivije budući da imamo čak sedam igrača koji se nalaze unutar jednog pogotka. Trenutno su na čelu Aleksandar Ivančov i Dario Bubek sa 11 golova, dok ih u stopu prate Emanuel Mihalić, Hrvoje Crnčec, Ervin Sokač, Igor Klaneček i Sandi Martan sa 10 pogodaka.

 

 

Skip to content