Odaberite
Nastavlja se uzbudljiva Klampotic liga

Ovog vikend nastavila se Klampotic liga sa duplim programom igranja utakmica. Već u samom početku natjecanja možemo najaviti da ćemo do samog kraja natjecanja gledati veliku borbu za prvo mjesto. Nakon što su u subotu otvorili novo kolo ekipa Trpači je svladala ekipu Virje rezultatom 6-2 te kasnije nastavila svoj pobjednički niz i svladala ekipu NC Petrijanca Nova Ves rezultatom 4-3. Caffe bar 5 nastavlja sa pobjedama te su ostvarili također nove dvije pobjede nad Yugo Int rezultatom 5-2 te MNK Kolarovcem uvjerljivom pobjedom od 6-1.

Pekarnica Leskovar vrlo lako se obračunala se sa MNK Kolarovcem te slavila rezultatom 7-2. Yugo Int je nakon dva uzastopna poraza upisao novu pobjedu na MNK Vrtovima 1-3 dok je MNK Lovrečan nakon uvodnog poraza u prvom kolu ušao u pobjednički niz i upisao dvije pobjede nad ekipama MNK Vrtovi Vratno rezultatom 6-2 te u vrlo uzbudljivom susretu svladao ekipu Virje sa 5-4.

U nedjelju se nastavilo istim tempom te su odigrana nova dva kola sa vrlo uzbudljivim utakmicama. Šesto kolo otvoreno je novom pobjedom Yuga Int nad MNK Kolarovecem rezultatom 5-1. Trpači i dalje nastavljaju sa odličnim partijama i sa dvije pobjede nad MNK Vrtovima Vratno rezultatom 6-1 i MNK Kolarovcem 3-2  su ušli u niz od 5 uzastopnih pobjeda. MNK Lovrečan se vrlo lako obračunao sa ekipom NC Petrijanec Nova Ves te slavio rezultatom 5-1 dok su u drugoj utakmici zaustavili pobjednički niz Caffe bara 5 u utakmici punoj prilika koja je završila sa miroljubivih 3-3.

Pekarnica Leskovar u svojoj petoj utakmici došla je do pobjede od 5-2 nad ekipom Virje. U najuzbudljivijem susretu ovog vikenda  prepunom prilika sa jedne i druge strane u kojima je u nekoliko navrata okvir gola bio saveznik ekipe Yugo Int koja je time nanijela prvi poraz Pekarnici Leskovar rezultatom 4-3. Zadnja utakmica između ekipe NC Petrijanca Nova Ves i ekipe Virje prepuna drame završena je rezultatom 7-6 u korist ekipe NC Petrijanec Nova Ves koja je postigla pogodak za pobjedu sa zvukom sirene.

 

Nakon sedmog kola stanje na ljestvici je veoma zanimljivo budući da su prve četiri ekipe unutar samo jednog boda. Na čelu sa ljestvice nalazi se ekipa Caffe bar 5 sa osvojenih 16 bodova koju u stopu prate Pekarnica Leskovar, Yugo Int i Trpači sa 15 bodova.

Kao što je uzbudljivo stanje na ljestvici također prava mala borba se i odvija na listi strijelaca Klampotic lige koj trenutno predvodi Igor Klaneček sa 10 postignutih pogodaka, a iza njega sa samo golom manje nalaze se Aleksandar Ivančov, Emanuel Mihalić i Sandi Martan.

Rezultate možete vidjeti na poveznici: https://klampotic.com/rezultati/

 

 

Skip to content