Odaberite
Događanja povodom dana Općine Petrijanec

U četvrtak 25.06.2015.održana je svečana sjednica Općine Petrijanec u prostorijama Društvenog doma u Strmcu Podravskom na kojoj su uz domaćine prisustvovali i gosti te predstavnici susjednih općina i Varaždinske županije. I ove godine su također dodjeljena javna priznanja učenicima i mentorima koji su tijekom godine postigli zapažene rezultate. Po prvi put odlukom Općinskog vijeća odlučeno je da se nagrade i gospodarski subjekti za doprinos razvoju gospodarstva na području naše općine, te su nagrade za svoj doprinos primili sljedeći gospodarski subjekti:
Tvrtka MCI trade
Poljoprivredno gospodarstvo Drožđek iz Družbinca
Tvrtka Drvar d.o.o. restoran i pizzeria 4M iz Petrijanca
Tvrtka TopTel d.o.o. iz Petrijanca
Tvrtka Gelpol iz Petrijanca
Tvrtka Gastro Gaj bistro i pizzeria iz Nove Vesi Petrijanečke
Zetor – trgovina i servis iz Petrijanca
Tvrtka Fanon d.o.o.
Tvrtka Nika konstrukcije iz Petrijanca
Uljara Agroprom Patrčević iz Strmca Podravskog

Nakon svečanog dijela sjednice izvedena je komedija “Krtice” u izvedbi Jana Kerekeša iz “Kerekesh teatra” na kojoj nije nedostajalo smijeha.

Povodom “Petrova” Udruga očuvanja tradicije zavičaja “Petrovke” u suradnji s Općinom Petrijanec organizarala je “Dan tradicije” na Trgu Sv.Petra u Petrijancu na kojem su sudjelovale članice Udruge “Petrovke” sa svojim gošćama, članicama Udruge Preslica iz Sračinca, članicama KUD-a Benedikt iz Svibovca, članicama Udruge žena “Đurđica” iz Turčina i gospođom Boženom Carević iz Ivanca sa svojim ručnim radovima i unikatima. Uz izložbu radova članice svih udruga provele su ugodan dan uz međusobno druženje i razmjenu iskustava.

Skip to content