Odaberite
Održana Prva Zelendvorska avantura i 2. utrka rekreativaca Bombellesovom trasom

U subotu i nedjelju 8. i 9. lipnja 2024. je u izletištu Zelendvor održana nova rekreativno-zabavna manifestacija pod imenom „Zelendvorska avantura“. Ova manifestacija predstavlja iskorak za Općinu Petrijanec prema stvaranju novog sadržaja namijenjenog i lokalnom stanovništvu, ali i privlačenju posjetitelja iz cijele Varaždinske regije.

„Zelendvorska avantura“ koncipirana je tako da je, uz središnje sportsko-rekreativno događanje, 2. utrku rekreativaca Bombellesovom trasom, bio organiziran raznolik popratni program usmjeren na obiteljsku zabavu. Sadržaji su bili podijeljeni u četiri zone: sportsko-rekreativnu, kreativnu, piknik i zabavnu zonu, koji su u nedjelju, 9. lipnja, okupili brojne posjetitelje.

Druga utrka rekreativaca Bombellesovom trasom trčala se u četiri dužinske kategorije: 1,5 km, 2,5 km, 5 km i 10 km. Ukupno je sudjelovalo 120  trkača i trkačica, od kojih su najbrži bili:

1,5 km:

M

 1. Florijan Mihalić
 2. Filip Pižeta
 3. Marko Pavličević

Ž

 1. Julia Hohnjec
 2. Jelena Hrženjak
 3. Magdalena Vujasinović

 

2,5 km

M

 1. Filip Pižeta
 2. Ervin Sokač
 3. Marko Pavličević

Ž

 1. Nikolina Kolenko
 2. Hana Kolenko
 3. Anica Zrinski Belščak

 

5km

M

Miroslav Florjan

Tomislav Balaško

Vito Lukačić

Ž

1.Violeta Svetec

2.Sandra Andrašek

 

10km

M

 1. Dejan Hlebar
 2. Patrik Mihalić
 3. Aleksandar Ivančov

Ž

 1. JASENKA MARTINEZ
 2. Marija Ključarić

Rezultati dostupni na: https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2334

 

Pobjednici i pobjednice u svim kategorijama te najstariji, najmlađi, najbrojnija obitelj i najbrojnija ekipa škole ili vrtića dobili su i prigodne nagrade. Utrku su organizirali Općina Petrijanec i AK Sloboda uz podršku Udruge za ranu intervenciju Varaždinske županije, Školskog sportskog saveza Varaždinske županije, Dječjeg vrtića “Bambi” te NTL grupe kao glavnog sponzora, a dio sredstava prikupljenih na startninama uplaćen je kao donacija Udruzi za ranu intervenciju Varaždinske županije.

Nedjeljni zabavni i obiteljski program koji je donio sadržaje poput timskih igara za velike i male „Give me 5“, prigodni lov na blago, radionice „Zagonetno drvo“, jahanje konja, oslikavanje lica, piknik zonu i koktel-majstora okupio je brojne posjetitelje, prije svega cijele obitelji koje su u hladu izletišta „Zelendvor“ proveli zabavno i aktivno poslijepodne.

 

 

 

 

 

Skip to content