Odaberite
Petrijanečka jesenska večer 2023

U subotu 21. listopada, Općina Petrijanec u suradnji s članovima Mjesnih odbora te udrugama, organizira manifestaciju pod nazivom „Petrijanečka jesenska večer“ koja će se održati na Trgu Svetog Petra pod šatorom.

Uz kestene te tradicionalna jela i slastice ovoga kraja, posjetitelji će moći kušati specijalitete koje će pripremiti petrijanečki lovci (gulaš) te ribiči (papaline i šaran na rašljama), udruga maškara Petrajski kurent (langoši), Košarkaški klub “Varteks” (palačinke), mjesni odbori (odojak, hamburgeri, kobasice), Lovište Zelendvor (paprikaš od fazana na Bombellesov način s knedlama), Udruga branitelja i veterana Domovinskog rata Općine Vidovec (sarma), Udruga vinogradara “VINEA” Vinica, dok će se UDVDR Ogranak Varaždin, klub Petrijanec i Udruga veterana 7. gardijske brigade “Puma” pobrinuti za vruće pečene kestene a moći ćete probati i domaće proizvode lokalnih poljoprivrednih gospodarstava te članova udruga s područja općine. Biti će tu i tradicionalnih slastica, štrukli i kolača kao i prodaja rukotvorina i radova.

16:00 kulturno – umjetnički program Dječjeg vrtića “Bambi” Petrijanec, učenika Osnovne škole Petrijanec, Varaždinskih mažoretkinja

17:oo -Kerekesh teatar – “Beba” (humanitarna predstava)

18:00 – Kulturno – umjetnički program KUD-a Općine Petrijanec

 

U pripremi i realizaciji „Petrijanečke jesenske večeri“ sudjeluju udruge s područja općine.

Sav prihod namijenjen je u humanitarne svrhe.

Dođite i provedite jesensku večer u ugodnoj i opuštenoj atmosferi u Petrijancu.

 

Skip to content