Odaberite
Bespovratna sredstva za 6 novih projekata LAG-a Sjeverozapad, među njima i OPG Telebar iz Petrijanca

Na sastanku Upravnog odbora Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad, koji je održan u Domu kulture u Lepoglavi, u srijedu, 20. rujna, usvojena je odluka o odabiru projekata na trećem natječaju LAG-a Sjeverozapad za provedbu Tipa operacije 6.3. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava.

Za ovaj LAG natječaj koji je objavljen početkom ožujka ove godine osigurano je 90 tisuća eura, što je dostatno za šest projekata obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva ili samoopskrbnih poljoprivrednih gospodarstava s područja LAG-a Sjeverozapad, ekonomske veličine od 2.000 do 7.999 eura. Ovom odlukom bespovratna sredstva za razvoj malih poljoprivrednih gospodarstava bit će dodijeljena potpora u iznosu od 15 tisuća eura za Tip operacije 6.3. – Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava.

Ovom odlukom bespovratna sredstva za razvoj malih poljoprivrednih gospodarstava dobit će šest poljoprivrednika s područja LAG-a Sjeverozapad – OPG Golub iz Dubravca u Općini Klenovnik, OPG Stolnik iz Gornjeg Ladanja, Ivana Aurelija Križek iz Druškovca, vinarija D.A.R. iz Lovrečana, OPG Peharda iz Donjeg Ladanja i OPG Telebar iz Petrijanca za projekt Modernizacija OPG Telebar.

 

 

 

Skip to content