Odaberite
Održano 9. Međuopćinsko vatrogasno natjecanje – DVD Družbinec pobjednik natjecanja po peti put

Na nogometnom igralištu NK Bratstvo Otok Virje održano je, u subotu, 09. rujna 2023. godine, 9. Međuopćinsko natjecanje vatrogasaca i vatrogasne mladeži Vatrogasnih zajednica općina Cestica, Maruševec, Petrijanec i Vinica. Domaćin ovogodišnjeg natjecanja bila je Vatrogasna zajednica općine Cestica, a isto su organizirali vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Virje Križovljansko.

Na natjecanju je sudjelovalo stotinjak vatrogasaca raspoređenih u 45 ekipa. U muškoj „A“  kategoriji natjecalo se 15 ekipa, 6 iz VZO Cestica, 5 iz VZO Petrijanec, 3 iz VZO Vinica i jedna iz VZO Maruševec. Po brojnosti potom je bilo natjecanje u muškoj kategoriji djece starosti od 6 do 12 godina. Iz VZO Cestica bilo je 7 ekipa (dvije iz DVD-a Lovrečan Dubrava op ft), a po dva sastava bila su iz VZO Maruševec, Petrijanec i Vinica. U kategoriji vatrogasne mladeži 12 do 16 godina u muškoj konkurenciji bilo je 5 ekipa, a u toj kategoriji natjecale su se i dvije ženske  ekipe.

Ukupni pobjednik 9. međuopćinskog vatrogasnog natjecanja u kategoriji „A“ muški bili su vatrogasci DVD-a Družbinec, dok je drugo mjesto pripalo vatrogascima DVD-a Lovrečan Dubrava dok je ekipa DVD-a Strmec Podravski bila treća. Kod djece u muškoj kategoriji 6-12 godina, prvo mjesto osvojio je DVD Maruševec, sastav DVD Lovrečan Dubrava 1, bio je drugi, a djeca iz Nove Vesi osvojila su pehar za treće mjesto.

Na proglašenju rezultata i podjeli pehara uz čelnike VZO Cestica i čelnika vatrogasnih zajednica općina Maruševec, Petrijanec i Vinica čestitke su uputili  načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

 

 

Skip to content