Odaberite
Pripreme NŠK Orača u Vrsaru kao zalog za uspješan nastavak sezone

NK Orač iz Petrijanca, perjanica svekolikog sportskog i društvenog života u Petrijancu, koji se natječe u 2. ŽNL, pod vodstvom predsjednika kluba Stjepana Klanečeka i trenera Tomislava Križanca, boravio je od 16. do 19. veljače na pripremama u Istri, u Hotelu Pineta Vrsar. NK „Orač“ u sezoni 2022/23 nastupa u 2. ŽNL Varaždin i trenutno se nalazi u gornjem dijelu ljestvice. Za još bolje poboljšanje plasmana po završetku nogometne sezone organizirane su nogometne pripreme u Istarskoj županiji, točnije u Vrsaru u sklopu kojeg je ekipa odigrala dvije kvalitetne pripremne utakmice. Treba istaknuti kako su igrači sami platili troškove boravka, a za prijevoz i ostale troškove pobrinuli su se sponzori. Jednu utakmicu protiv TUS Priena odigrao je i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec koji se zahvalio cijeloj ekipi NK Orač na pozivu.

 

– Hvala dečkima na pozivu, lijepo je bilo odigrati i utakmicu, međutim zbog obaveza nisam mogao cijelo vrijeme biti na pripremama. Uz svakodnevne treninge i dvije pripremne utakmice vjerujem da motivacije za nastavak sezone neće nedostajati, istaknuo je Željko Posavec.

Na FB stranici NK “Orač” Petrijanec   zahvalio se mnogim sponzorima: Remss , Nika konstrukcije, Elcon Elektromaterijal, Tegra, Prgomet transporti, Transporti Sokol, Tesla d.o.o., FANON d.o.o., MCI Trade trgovine, Elda, Talem Bau d.o.o. BT bau Solution, Info ”M” Računala, Općina Vinica, Restoran – Pizzeria 4M, Mikiz d.o.o, Betonara Plantak Majerje, Autoprijevoz Stolnik Ladanje, Autoprijevoz Stjepan Papec Petrijanec, KB Sračinec, Uljara Agroprom-Patrčević, Pekara Katarina Sračinec.

Posebnu zahvalu za pomoć i oraganizaciju Nk Orač je uputio Općini Petrijanec i načelniku Željku Posavecu.

Skip to content