Odaberite
Varaždinski srednjoškolci pokazali svoja umijeća na reviji „Čarobne ruke“ – Sekcije frizera i ostalih djelatnosti za uljepšavanje, sudjelovale i obrtnice s područja Općine Petrijanec ali i učenice

Po prvi puta, uz podršku obrtnika i mentora, održana je prigodna revija pod nazivom “Čarobne ruke” koja je okupila učenike – kozmetičare, frizere, modne dizajnere i galanteriste Srednje strukovne škole Varaždin.

Uz njih su učenici – grafičari/tiskari iz Elektrostrojarske škole izradili dizajn pozivnica i zahvalnica, a učenici – medijski tehničari vodili su program kroz Reviju. Također su snimili kratki film koji prikazuje praktikume struka koje su sudjelovale na reviji, a film je prikazan u sklopu događanja.

Za dobru atmosferu pobrinula se grupa Plesnog kluba „Feel“ uz vodstvo gospođe Romane Rod.

Cilj ove revije bio je potaknuti učenike srednjih škola s područja Varaždinske županije da razvijaju svoje sposobnosti, kreativnosti, ali i da polako razvijaju poduzetnički duh koji će ima svakako biti potreban u daljnjem životu.

 

OBRTNICE S PODRUČJA OPĆINE PETRIJANEC KOJE SU SUDJELOVALE: 

– ROYAL M BOUTIQUE, obrt za frizerske usluge, vl. Mateja Ljubek, Nova Ves Petrijanečka, Florijana Bobića 149

– FRIZERSKI SALON “STAYLING-art”, Stanislava Šobak, Majerje, Stjepana Radića 76

 

UČENICE S PODRUČJA OPĆINE PETRIJANEC KOJE SU SUDJELOVALE: 

– učenica Klara Marčec, Nova Ves Petrijanečka ( na praksi kod Royal – M Botique – Mateja Ljubek)

– učenica Lucija Krobot , 3.raz. iz Petrijanca (na praksi kod “Stayling – art” – Stanislave Šobak)

– učenica Rea Šobak iz Svibovca Podravskog ( na praksi kod “Stayling – art – Stanislave Šobak)

– učenica Anja Križmarić iz Strmca, 2.raz (na praksi kod Lidije Pintarić, Studio Lidija, Sračinec)

 

Podršku učenicima došli su dati i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije Igor Šoković, predsjednik Udruženja obrtnika Varaždin Vladimir Bais, zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković, obrtnici – frizeri, kozmetičari, modni dizajneri, ravnatelji srednjih škola u Varaždinu, kao i brojni dužnosnici obrtničkog komorskog sustava i načelnici općina.

 

 

Skip to content